Met deze jurk uit de Conscious Collection kun je rechtstreeks naar het altaar stappen

Met deze jurk uit de Conscious Collection kun je rechtstreeks naar het altaar stappen

Foto: H&M

Attentie, bruidjes in spe: H&M brengt naar goede gewoonte opnieuw een duurzame Conscious Collection op de markt en een van de jurken lijkt verdacht goed op onze droomjurk om naar het altaar te stappen.

Geef jij binnenkort je jawoord, maar heb je nog geen 'yes to the dress' gezegd? Dan sla je vanaf 19 april best je tent op aan de deuren van een H&M-winkel, want het Zweedse modemerk stopte een trouwjurk in z'n Conscious Collection die we alleen kunnen bestempelen als 'Pinterest perfection'.

De Conscious Exclusive collectie van H&M legt de focus op het gebruik van gerecyleerde materialen. Het ready-to-wear-label legde al meerdere jurken in de winkelrekken die meer dan geschikt waren om hét onderwerp van je grote dag te zijn. Dit jaar kun je schitteren in een vintage ogende trouwjurk, met kanten details en een vrij aansluitend silhouet. En hoewel de kans groot is dat je flauwvalt wanneer je het prijskaartje van een bruidsjurk te zien krijgt, is dat bij H&M het laatste van je zorgen. Voor 299 euro haal je de jurk van je dromen al in huis.

En? Krijgen we een 'YES' voor deze dress?

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video