MIND BLOWN: één van deze identieke salades bevat dubbel zoveel calorieën

Print
MIND BLOWN: één van deze identieke salades bevat dubbel zoveel calorieën

Foto: Instagram: movingdietitian

Ben jij de laatste tijd ook slaatjes naar binnen aan het werken aan een tempo dat een konijn zelfs niet kan bijhouden. En dat allemaal voor dat bikinilijf? Sorry dat we jouw gezonde levensstijl moet onderbreken, maar niets is minder waar: jouw salade bevat nog steeds heel wat calorieën. Diëtiste Paula Norris laat jou zien hoe de inhoud van je salade het aantal calorieën de lucht in kan doen schieten.

De Australische diëtiste plaatste een foto op Instagram van twee identieke - zo lijkt het alleszins toch - salades. On the plus side: ze zien er ook nog eens overheerlijk uit. Deze salades zouden zelfs ons - de grootste chocoladelovers - kunnen overtuigen dat we geen konijnenvoer aan het eten zijn.


Bekijk het hieronder:

 

Nu zie je het zelf: Eén van de twee borden bevat 535 calorieën terwijl de andere -die er bijna helemaal hetzelfde uitziet - er 995 bevat. Uit welke ingrediënten bestaat dit dramatische verschil dan? Paula legt in haar beschrijving onder de foto uit dat het allemaal door de dressing, de zaden en het aantal groenten komt. 

Conclusie: subtiele verschillen kunnen net een GROOT verschil maken! Dat merk je als je de hoeveelheid calorieën vergelijkt...

So yeah, let's give it a try...


Dit was niet de eerste keer dat de 'Instagram famous' diëtiste calorievergelijkingen van gelijkaardige maaltijden online plaatste. Bekijk enkele van de andere die ze postte:

 

 

Deze ligt meer voor de hand, maar nog steeds een goede tip:

 

Good luck to all of you bunnies en eet (hopelijk) smakelijk!

 

 

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video