Heeft iemand jou geblokkeerd op Facebook? Zo kom je erachter!

Print
Heeft iemand jou geblokkeerd op Facebook? Zo kom je erachter!

Foto: The Balance

We hebben allemaal die ene vriend/vriendin die als de FBI te werk kan gaan om iemands hele bestaan op aarde te achterhalen via een simpel Facebookprofiel. Je hebt jammer genoeg al een tiental keer zijn/haar hulp ingeroepen, dus deze keer wil je graag zelf iets ondernemen. En dat kan, want zo kan jij zien wie jou heeft geblokkeerd op Facebook! Geen zorgen, het is ook nog eens super gemakkelijk!

De eerste les die elke spionage-opleiding voorschotelt, is duidelijk: know your enemies. Dat is niet minder waar voor onze zoektocht. Zorg dat je eerst weet wie een probleem kan zijn voor jou en ga dan aan de slag. 

Wat je eerst kan proberen is vrij eenvoudig: je zoekt de naam in de zoekbalk en vindt nergens het juiste profiel van de persoon in kwestie. Hmmmmmm, hier zit een geurtje aan... 

Wat je ook kan doen is in Messenger scrollen naar een gesprek dat je ooit had met deze persoon. Als je dat gesprek niet kan openen en de naam van de 'dader' in vette letters staat, is de kans groot dat jij op zijn/haar blacklist staat.

Nog steeds op zoek naar bewijsmateriaal? Terecht, een goede speurder heeft harde feiten nodig. Er is ook nog een laatste manier om de waarheid te achterhalen: log uit op je profiel en zoek zijn/haar naam op Facebook (zonder dat je bent aangemeld of via het profiel van iemand anders). Vind je hem/haar nu wel terug, dan hebben we een schuldige. 

Ziezo: opgeruimd staat netjes.

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video