Zie het leven door een roze bril: dit hotel in Ibiza is roze én betaalbaar

Print
Zie het leven door een roze bril: dit hotel in Ibiza is roze én betaalbaar

Foto: paradisoibiza.com

Herinner jij je ons artikel van vorig jaar, over een roze hotel in Ibiza? Pack your bags, want dit droomverblijf is eindelijk open! Het 'Paradiso' hotel geeft je een jaren zeventig-vibe én is ook nog eens betaalbaar. Wij weten alleszins al waar we heen willen voor dat vriendinnenweekendje. Let wel op! Na het zien van de foto's ben je namelijk direct verkocht.

Als je al naar Sketches 'The Gallery' in Londen bent geweest of MaMa Kelly in Amsterdam hebt bezocht, kunnen we begrijpen dat je denkt al het roze van de wereld te hebben gezien. Think again! Dit hotel in Ibiza, genaamd 'Paradiso, laat je meest roze dromen uitkomen...

Deze roze droom ligt in de stad San Antonio, waar veel hippe restaurants - waaronder The Skinny Kitchen - te vinden zijn, street art te spotten valt én romantische 'hidden spots'  opgezocht kunnen worden waar je de zonsondergang optimaal kan meemaken.

En geef toe...je zal niet veel tijd hebben voor daguitstapjes als je - letterlijk en figuurlijk - op een roze wolk leeft.

Het hotel geeft je een retro vibe. De kleuren die je er ziet doen je denken aan Miami in de seventies: flamingoroze, okergeel, aquagroen, en mooi oranje. Overal zie je kunst, neonverlichting en gouden palmbomen.

Als je buiten komt, stopt je roze droom echter niet. De twee zwembaden zijn niet alleen roze, maar bevatten ook roze zwembadwater! Ga er lekker zonnebaden, met DJ-muziek op de achtergrond. 

Fun fact: de grootste kamer is niet voor vier, maar wel voor vijf personen! En dan nu the moment we've all been waiting for: de prijs. Voor een kamer van 5 personen betaal je in juni zo'n 350 euro. Goedkoop is het niet, maar we moeten er ook geen nier vor verkopen. Wil een gewone kamer boekt, moet wel bereid zijn z'n spaarvarkentje op te offeren want dan betaal je al snel 200 euro

Wij gaan je niet langer in spanning houden: hier zijn de foto's.

 

Let's buy a pink bikini and book a flight!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video