Babynieuws! Stromae wordt voor de eerste keer papa

Print
Babynieuws! Stromae wordt voor de eerste keer papa

Foto: billboard.com

Het lijkt erop dat de hemel begint op te klaren voor onze favoriete Belgische artiest Paul van Haver - beter bekend als Stromae . Eind 2017 ontmoette hij modeontwerper Karl Lagerfeld voor een fotoshoot, en in diezelfde periode regisseerde hij de videoclip van zangeres Dua Lipa's nieuwste single 'IDGAF' - wat 'I Don't Give A Fuck' betekent. Zo te zien wordt 2018 ook een 'formidable' jaar voor onze Stromae! Volgens het magazine Public zijn de singer-songwriter en zijn vrouw Coralie Barbier in verwachting van hun eerste kindje. So cute!

Deze excentrieke artiest is één van de meest getalenteerde artiesten van België. Gelukkig voor ons Belgenland geeft hij zo te horen zijn talent door aan de volgende generatie. Stromae is echter niet de enige van het gehuwd stel met talent. Zijn vrouw, Coralie, is styliste. Niet zomaar een styliste, maar ZIJN styliste - zo hebben ze elkaar ook leren kennen. Het gelukkige koppel besloot op 12 december 2015 (in 't geheim) in het huwelijksbootje te stappen.

 

 

????#merrychristmas ????

Een bericht gedeeld door Barbier Coralie (@barbiercoralie) op

 

Public beweert nu echter dat het (ongeveer) twee jaar gehuwde koppel zwanger zou zijn van hun eerste kindje, en dat het kleine wonder tegen het einde van de zomer verwacht wordt.

Wij gunnen het hem alvast met heel ons hart, zeker na zo'n moeilijke en zieke periode te hebben meegemaakt.

 

Hieronder zie je Paul's fotoshoot met Karl Lagerfeld en Dua Lipa's videocip die hij trots regisseerde:

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video