It's getting hot in here! Deze nieuwe Temptation-verleid(st)ers zijn klaar om harten te breken

Print
It's getting hot in here! Deze nieuwe Temptation-verleid(st)ers zijn klaar om harten te breken

Foto: Giphy

Uit het seizoen van vorig jaar blijkt dat nieuwkomers het altijd goed doen op Temptation Island. Natasja en Lynn waren meteen in trek bij al dat testosteron. Ook dit jaar kunnen we ons aan een nieuwe portie verleiding verwachten, want voor deze laatkomers hebben wij maar één woord: very sensual!

Begin deze week ontdekten we al dat Chloë Vrancken een nieuwe *zwoele stem* Temptatioooonnnnnnnn zou worden en dat was al een bevestiging dat de koppels het nu alleen nog maar moeilijker zullen krijgen. Bij Newsmonkey denken ze nu te weten wie de andere drie zullen zijn... 

 

De tweede vrouwelijke verleidster zou de Nederlandse Denise worden. Hoe weten we dat? Wel, ze wordt op Instagram gevolgd door alle verleiders, verleidsters en zelfs de koppels van het programma. Onder haar foto's reageren ook vaak bekenden uit het programma én ze verdween in de maand september van de Instagramradar. Waterdicht bewijsmateriaal! 


Aan de waterkant van het vrouweneiland kunnen we dan weer twee mannelijke vrijgezellen van formaat verwachten. We beginnen met Laiolano, een gespierde vent die zo de tweelingbroer van Fabrizio zou kunnen zijn (in niet-kleurplaat-versie dan). Ook hij verdween in september even van Instagram en kan op likes rekenen van de hele Temptation-bezetting. Wat weten we over deze adonis? Hij is een Vlaming met Braziliaanse roots die als model werkt - begrijpelijk met zo'n wasbord -. Hij deed in 2012 een poging om Mister Belgium Personality te worden, maar is toen niet kunnen winnen. Misschien wordt Temptation Island wel zijn nieuwe kans om als een winnaar naar huis terug te keren... 


En onze laatste nieuwkomer is niemand minder dan: Kevin! Nee niet 'koekeronde' Kevin, maar Kevin Rekoert. Je herkent hem misschien wel van het dansprogramma So You Think You Can Dance, want daar schopte hij het in 2015 tot in de liveshows. Al dat dansen resulteert natuurlijk in een strak lijf waar de vrouwen het wel eens heel warm van zouden kunnen krijgen. Kevin is ook een geboren business man, want hij heeft een eigen kledinglijn IIFIF (If It Fits, It's Fit) waarvoor onder andere Zwanetta, Fabrizio en Laiolano al model stonden. Coincidence? Don't think so. 

 

Wij kunnen niet wachten tot dit nieuw gevaar het eiland bereikt! 

 

 

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video