OMG: zag Temptation Island-verleidster Zwanetta er altijd zo foxy uit en doet kleurplaat Fabrizio aan plastische chirurgie?

Print
Michella Kox - een Bekende Nederlander door het programma 'Dames in de Dop' en haar zeer sterke mening over Temptation Island - heeft een eigen rubriek in het Nederlandse programma 'Temptation Talk'. Basically roddelt Kox er op los, en deze keer zijn het Zwanetta en Fabrizio die het te verduren krijgen. De wulpse krullenbol blijkt namelijk een blondje te zijn met steil haar en ook de spierballen van Fabrizio worden onder de loep genomen.

 

ZWANETTA

Afgelopen week zette Michella één van de 'Temptation Island'-verleidsters, namelijk Zwanetta, totaal voor schut.

Als ik Zwanetta nu zie, dan denk ik aan donker haar, krullen met buitenlands accent.


 Dan draait ze haar computerscherm om:

Dit is Zwanetta als gewone kaaskop.


Op het computerscherm zie je twee foto's van ons zwaantje Zwanetta in de basischool. Ze is onherkenbaar: konijnentandjes en blond steil haar. Maar weet niet iedereen dat je uiterlijk veel verandert in de periode tussen basisschool en het hoger onderwijs? Wij willen alleszins onze foto's niet terug uit de oude doos (of vuilnisbak) halen...


Daarna lacht de niche-nieuwslezeres ook 'Temptation island'-verleidster Maxime uit. Op een filmpje laten de twee verleidsters namelijk hun nieuwe lippen - na het gebruik van lipfillers - zien en in de ogen van Michella is het helemaal mislukt. Daar moeten wij haar dan wel helemaal gelijk in geven...

 

FABRIZIO

Michella laat echter ook de 'kleurplaat' van Temptation Island niet ongeschonden en verdenkt hem van plastische chirurgie of toch althans wat 'geknip en geplak' aan zijn gespierde lijf. "Een gespierde mug", noemt ze hem.

Wie denkt dat alleen vrouwen aan zichzelf laten sleutelen, heeft het mis. Als je het mij vraagt, dan zeg ik: Fabrizio, dat heb jij niet alleen gedaan, daar heb je hulp bij gekregen.


Zien jullie het ook?

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video