GETEST: deze E Bra vergroot je borsten met één cupmaat in 7 dagen tijd

Print
GETEST: deze E Bra vergroot je borsten met één cupmaat in 7 dagen tijd

Foto: Pinterest ShopStyle

Hoor jij bij het Itty Bitty Titty Committee? Troost u... We zijn nu eenmaal niet allemaal groot geschapen. Je overweegt een borstvergroting, maar onder het mes gaan, dat lijkt je toch net iets te drastisch. Je hoort je lief bovendien niet klagen, dus wat maakt het uit? Toch wel veel, want als je neerligt, is jouw bovenlichaam één grote waterpas-vlakte. Pff, lastig. Al lijkt er nu toch een lichtje aan het einde van de small-boobs-tunnel te branden...

En zoals alle succesverhalen begint dit sprookje tussen twee geliefden. De Servische ingenieursstudent Milan Milic hoorde zijn vriendin, Jelena, geregeld klagen over haar boob size. Zij wou haar boezem graag wat groter zien, maar zag plastische chirurgie niet zitten. Dus zette haar wederhelft Milan zijn ingenieursbrein aan het werk en ontwikkelde gewoon de grootste doorbraak in de borstgeschiedenis: de E Bra. Hij stak zelf een beha ineen en hoopte dat Jelena na enkele maanden resultaat zou zien. Het resultaat was shocking

 

Enhancing Bras zijn op zich niks nieuws, dus waarom is deze beha dan zo anders? All you need to know: deze beha werd getest door tientallen vrouwen en zij kregen naar eigen zeggen allemaal één grotere cupmaat in zeven dagen tijd. Wij herhalen nog even: zeven. Dagen. Tijd. Die grotere cupmaat was trouwens geen tijdelijk resultaat, wat het gebruik van de E Bra nadien overbodig maakte. 

If only we knew tests were happening *zucht*. Verschillende dames waren ons voor en schreven zich in voor de proefperiode van de E Bra. Ze moesten de beha gedurende zeven dagen, driemaal per dag voor vijf minuten gebruiken. De beha heeft een timer die automatisch na vijf minuten de werking stopzet. 

Het eerste prototype van de E Bra zag er enkele jaren geleden zo uit: 

Er zijn nu plannen in de maak om de beha in massaproductie te brengen. De ontwerpen voor het afgewerkte product zijn ook al gemaakt:

De resultaten van de tests werden door plastisch chirurgen John J. Martin Junior en Michael Salzhauer a.k.a. "Dr. Miami" bevestigd. 

En het wordt nog beter: je kan verschillende sessies van 7 dagen doen om nog meer groei te krijgen. Jelena zou er na drie sessies in geslaagd zijn elke keer een cupmaat meer te krijgen. We vragen ons stiekem af of dat wel helemaal waar is, maar hé, hoop doet leven dus wij gaan alvast pre-orderen!

Voor mij een stevige dosis Traffic stoppers, alstublieft!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video