Yes! Na vegetarische balletjes komt IKEA nu ook met een veganistische hot (not so) dog

Print
Yes! Na vegetarische balletjes komt IKEA nu ook met een veganistische hot (not so) dog

Foto: pinterest.com

In Ikea kun je naast goedkope meubels ook een zeer voordelige lunch of diner scoren. Denk maar aan de Zweedse balletjes, die je meteen het water in de mond doen krijgen. Of de hot dogs die als beloning dienen voor al dat gesleur. Ze kosten tenslotte maar 1 euro. Helaas vielen veganisten steeds naast de boot. Tot nu, want de Zweedse meubelgigant lanceert een veganistische hot dog ofte 'Veggie Dog'!

De eerste 'Veggie Dog' zal te verkrijgen zijn in de Ikea-vestiging van het Zweedse Malmö. Vanaf augustus wordt deze gezonde 'Veggie Dog' in de rest van Europa verkocht. Dat zal echter enkel waarheid worden als onderzoek bewijst dat dit recept - naast volledig plantaardig te zijn - voor de volle honderd procent veganistisch is. Het idee voor de veganistische hotdog komt van het succes van de vegetarische versie van de bekende Zweedse 'köttbullar' balletjes. 

 

 

Zoals Emma Stone het zegt: "Yummy!"

 

Elk jaar genieten zo’n 660 miljoen mensen van het eten bij Ikea”, klinkt het. “Wij willen onze verantwoordelijkheid opnemen en eten serveren dat goed is voor de mens en de planeet.

 

Vegan of niet-vegan... Wij kunnen alvast niet wachten tot augustus!

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video