SUMMERPROOF: 5 eenvoudige tips voor strakke dijen

Print
SUMMERPROOF: 5 eenvoudige tips voor strakke dijen

Foto: Instagram | Stephanie Janus

Nu de eerste zonnestralen zich door het winterse wolkentapijt wurmen, kunnen wij alleen nog maar denken aan onze plannen voor de zomer. Tot we beseffen dat we he-le-maal nog niet klaar zijn voor het korte-rokjes-seizoen. Geen nood! Met deze tips, kan jij ervoor zorgen dat je de mooiste killer legs van het strand hebt.


1. Regelmatig bewegen

Dat bewegen altijd goed voor je is, wist je al. Lichaamsbeweging is de basis om eender welk lichaamsdeel een stukje strakker te maken. Als je de focus wil leggen op je dijen, kan je best gaan zwemmen, aquagymen, fietsen of touwtjesprpingen. Zelfs snelwandelen kan wonderen doen voor je dijen. Ga voor zo'n 2 à 3 sessies per week voor een zichtbaar resultaat. 

2. Scrubben

Scrubben is niet alleen heel erg leuk en relaxerend, het verwijdert ook dode huidcellen. Daarnaast bevordert een stevige scrub ook de werking van schoonheidsproducten op de huid. Kan alleen maar goed zijn, dus, om je benen er extra goed te laten uitzien! 

3. Masseer je benen

Je dijen en benen masseren helpt ze te verstevigen. Gebruik een anticellulitiscrème of een hydraterende olie en masseer met cirkelvormige bewegingen. Als je dit elke dag doet, zal je gegarandeerd resultaat zien!

4. 10.000 a day, keeps the cellulite away

Wandelen is jouw go-to als je slanke, strakke benen wil. 10.000 stappen per dag (ongeveer 6km) is jouw doel. Laat die busrit even zijn en geniet van een heerlijke wandeling - kleine tussenstop in je favoriete winkel inclusief - in de plaats!

5. Kies voor vochtafdrijvende voedingsmiddelen

Gezonde en evenwichtige voeding is natuurlijk een must als je droomt van een strak lijf. Geef de voorkeur aan voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitaminen, vezels en eiwitten en kies voor vochtafdrijvende dranken zoals groene thee. De basisregels blijven natuurlijk gelden: geen fastfood, frisdrank of eten dat teveel zout bevat. 

Ziezo, time to put words into action! Jij staat nog voor je het weet met jouw stelten te pronken! 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video