Wil je je seksleven een boost geven? Schilder je slaapkamer dan in deze kleur!

Print
Wil je je seksleven een boost geven? Schilder je slaapkamer dan in deze kleur!

Foto: conceptsandcolorways.com

Christian - Fifty Shades of - Grey had het toch niet bij het rechte eind met zijn ‘Red Room’. Wie meer gedaan wil krijgen tussen de lakens schildert z’n slaapkamer best oranje!

Nu is de vraag natuurlijk of het seksleven van Mr. Grey enigszins beter kan… Wie dus wel wat meer dan alleen slapen wil doen in z’n slaapkamer rent dus best achter een paar potten verf en borstels.

 

Is oranje sowieso je favoriete kleur?

Dan ben jij een emotioneel intelligente persoon. Je hebt geen enkele moeite met veranderingen, zorgt graag voor anderen, maar koestert tegelijkertijd ook je eigen verlangens en behoeftes. Verder luister je altijd naar je gevoel en is het leven voor jou een groot feest. Althans, daar zorg je toch voor.

 

Een hekel aan oranje?

Dan bevind je je allicht in een onstabiele situatie. Je vindt het lastig om te genieten en plezier te hebben, en kunt problemen hebben met seks.

 

Op wat is oranje het antwoord?

Wil je wat meer plezier maken in ’t leven? Omring je dan door de kleur oranje. De kleur stimuleert je creativiteit, daarom is een oranje achtergrond op je computer een heel goed idee. Muren in het oranje, of zelfs beddengoed kunnen zelfs je seksleven een boost geven. Wortels op het bed strooien in plaats van rozenblaadjes zouden we dan ook weer niet doen. Maar hé, was die slaapkamer niet dringend aan vernieuwing toe?

Meer over Interieur

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video