Shocker! Jennifer Aniston en Justin Theroux scheiden na amper 2 jaar huwelijk

Print
Shocker! Jennifer Aniston en Justin Theroux scheiden na amper 2 jaar huwelijk

Foto: today.com

'Friends'-actrice Jennifer Aniston en 'American Psycho'-acteur Justin Theroux hebben de wereld laten weten dat ze een punt zetten achter hun relatie. Het paar was niet gewoon maar een koppel: ze waren getrouwd sinds 2015. Daarvoor waren ze ongeveer drie jaar verloofd. Ze vertellen hun verhaal aan POPSUGAR - een Amerikaans mediabedrijf.

De publicist van de beeldschone Jennifer, genaamd Stephen Huvana, deelde de verklaring aan POPSUGAR. De verklaring luidt dat het koppel - rond eind 2017 - wederzijds besloten heeft om liefdevol uit elkaar te gaan. Het gesplitte celebrity-koppel vraagt respect en ze benadrukken allebei dat ze de scheiding achter de schermen hebben afgehandeld om persverhalen tegen te gaan.

"Normaal gesproken zouden we dit privé doen, maar gezien het feit dat de roddelindustrie niet kan weerstaan aan een kans om te speculeren en verhalen uit te vinden, wilden we de waarheid direct overbrengen," luidt de verklaring. "Wat er verder nog over ons wordt verteld dat niet rechtstreeks van ons is, is het fictieve verhaal van iemand anders. Bovenal zijn we vastbesloten om het respect en de liefde die we voor elkaar hebben te bewaren."

Voordat de actrice samen was met Theroux, was ze 5 jaar getrouwd met acteur Brad Pitt, namelijk van 2000 tot 2005. De actrice gaf, sinds de break-up met Brad Pitt, tijdens enkele interviews toe nog steeds dolverliefd te zijn op de (ondertussen ex-)wederhelft van actrice Angelina Jolie.

Nu dat ze beiden terug vrijgezel zijn (na relaties van enkele jaren), vinden ze elkaar misschien terug?

Jennifer is alleszins single! (And ready to mingle?)

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video