Gedaan met onrealistische voornemens, CKS maakt je jaar goed met #MyYesMoment

Print
Ben jij net als ons al vergeten wat jouw goede voornemens waren? Heb jij - zoals ieder jaar - jezelf ook gewoon veel te strenge regels opgelegd? Join the club! Geen onrealistische doelen meer vanaf nu, het is tijd om onze voornemens een positieve make-over te geven. En wie kan beter make-overs geven dan Jani? Juist, ja! Dus hielp onze stylist samen met CKS vrouwen naar hun #MyYesMoment grijpen. Focus op je 'new me' en stel alleen doelen op die een brede glimlach op je gezicht toveren. Zoals de perfecte feel good-outfit scoren, bijvoorbeeld. Da's pas nog eens een leuk voornemen!

Als er shoppen en make-overs bij komen kijken, is Jani altijd wel ergens te bespeuren. Zo trakteerde hij op 9 februari een vijftigtal CKS-fans en medewerkers op een exclusieve, inspirerende keynote speech over hoe jij jouw #MyYesMoment kan grijpen. Want zeg nu zelf: een beter gevoel dan een instant happy outfit aan te trekken bestaat er toch niet?

 

YES??50 ladies seized their #MyYesMoment today with @janikazaltzis #cksfashion #janikazaltzis

Een bericht gedeeld door CKS (@cksfashion) op

 

De zomercollectie van CKS bevat dan ook alle elementen om full force voor jouw #MyYesMoment te gaan. Denk maar aan krachtige, frisse kleuren zoals vuurrood, electric yellow & navy blue. Van een plissérok in een verrassende stof of print, tot een comfy track pants met brede pijpen…  Ervaar jouw Yes-moment simpelweg in een nieuwe feel-good outfit!

Onze instant happy outfit voor dat #MyYesMoment, dat mag de roze-rode plissérok zijn met het 'Make Some Noise' T-shirt. Perfect om brede heupen en lovehandles te verdoezelen, maar ook gewoon lekker vrouwelijk met een kwinkslag. Wil jij je dit jaar ook boven alles goed in je vel voelen, maar haalt dat - waarschijnlijk ieniemini - buikje je zelfvertrouwen naar beneden? Dan is 'bloezen' het antwoord. Jani zweert bij deze tip omdat je er niet alleen een buikje mee verdoezelt, maar ook een taille creëert waardoor je heupen nog eens breder lijken ook. Win-win!

Er zit dus maar één ding op: gaan shoppen! Tot in één van de CKS-winkels, ladies!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video