OMG! Dit is jouw ideale huisdier volgens je horoscoop

Print
OMG! Dit is jouw ideale huisdier volgens je horoscoop

Foto: The FurBallz

Honden zijn loyaal, maar een goudvis is gemakkelijk als je toch ooit die wereldreis van je dromen gaat maken. En je buurman heeft een tarantula in zijn kelder en dat vind je stiekem ook wel spannend. Tenzij je dierentuin-uitbater bent, ken je het probleem: je wil een huisdier, maar twijfelt over welk huisdier je moet kiezen. Gelukkig staat eigenlijk al lang in de sterren geschreven welk beestje jij in huis moet nemen, want volgens je horoscoop is dit jouw perfecte maatje:

WATERMAN - EEN KLEIN VARKENTJE

Saaiheid is niks voor jou. Je wil er altijd uitspringen en dat geldt ook voor jouw huisdier. Een mini-varkentje is net zoals jij: een sterke persoonlijkheid en een energiek gezelschapsdiertje. Eens jullie mekaar vertrouwen, is het voor het leven. 

 

VISSEN - VIS

Zucht. Je had echt meer verwacht, hé? Je hoeft nochtans echt niet teleurgesteld te zijn! Jij bent nu eenmaal hét waterteken en dat is allesbehalve saai. Je bent ongelooflijk creatief en dat heeft jouw vis met jou gemeen. Hij zwemt niet voor niets graag door kleurrijke en dynamische koraalriffen (of een aquarium als miniatuurrif). Jouw vis is ook zalig om naar te staren, zonder meer. 

 

RAM - HOND

Net als je hond, barst jij van de energie en werk je keihard om je dromen waar te maken. Een niet te stoppen duo. Jullie houden allebei van avontuur en uitdaging. Al wordt jouw grootste uitdaging misschien wel het kiezen van de perfecte pup...

 

STIER - SCHILDPAD

Toegegeven: jij bent een tikkeltje eigenwijs. Een schildpad staat bekend om zijn rustige aard, maar is ook heel relaxed én eigenwijs. Jij houdt graag alles kalm. Geen drama, doe maar gewoon normaal. En als je dan toch even helemaal gek wordt van anderen, kruip je even terug in je schild. Wat beter dan een maatje om je samen mee af te zonderen? 

 

TWEELING - KONIJN

Jij hebt een zachte persoonlijkheid. Daarom is een fluffy, sociaal huisdier - dat je voortdurend kan knuffelen - jouw perfect match. Konijnen zijn nieuwsgierig, aanhankelijk en praatgraag. Jullie hebben beiden graag gezelschap, dus waarom niet gewoon de eindjes aan elkaar knopen en voortaan in mekaars gezelschap door het leven gaan? Pas wel op voor konijnenkeuteltjes op je kleren met al dat knuffelen. 

 

KREEFT - HAGEDIS

Jouw verbeelding is ein-de-loos. Daarom is het logisch dat jij je geen doorsnee huisdier moet aanschaffen. Een hagedis klinkt eerst niet zo aantrekkelijk, maar deze gekke diertjes zijn dol op een warme omgeving en routine. Herkenbaar? Ze zijn geen fan van vreemden, maar zullen jouw constante aanwezigheid geleidelijkaan heel erg waarderen. 

 

LEEUW - VOGEL

In de spotlight staan is voor jou geen onbekend terrein. Jij bent graag het voorbeeld voor anderen en streeft ernaar aanbeden te worden. Jouw huisdier hoeft niet noodzakelijk hetzelfde te zijn. Een vogel is perfect voor jou, omdat je wordt nagefloten elke keer je voorbij wandelt en autoriteit uitstraalt met een parkiet - of andere vogelsoorten - op je schouder. Als je wat meer uitdaging zoekt, ga je best voor een papegaai: de opvoeding zal je wat tijd kosten, maar als alles goed gaat, spreekt hij je de hele dag na. 

 

MAAGD - KAMELEON

Jij houdt van de kleine dingen in het leven. Met een klein huisdier ben jij dus meer dan tevreden. Dat is bovendien ook praktisch en jij bent all about efficiency. Eigenlijk ben jij een geboren dierenliefhebber, zolang jouw liefde maar geaccepteerd wordt. De kameleon past zich graag aan en kan zich als de beste uiten, just like you

 

WEEGSCHAAL - CAVIA

Jouw grootste angst? Alleen zijn. Jouw huisdier moet dus alle eenzaamheid kunnen opvullen. Je bent ook zorgzaam en daarom zijn jij en de cavia meant to be. Hij wordt graag verzorgd, is altijd aanwezig en verrassend intelligent. Klinkt perfect, toch? 

SCHORPIOEN - EGEL

Stoer en dapper, dat ben jij! Net als een egel, kan jij alles aan met je eigen troeven. Je straalt zelfzekerheid uit en bent klaar om elk avontuur aan te gaan. 

 

BOOGSCHUTTER - PAARD

Jij bent avontuurlijk en droomt ervan alle uithoeken van de wereld te ontdekken. Liefst zo snel mogelijk. Op jouw trouwe vriend kan jij de mooiste plekken ter wereld ontdekken. Samen in de frisse buitenlucht, je dromen achterna, zo hebben jullie het graag. 

 

STEENBOK - KAT

Je bent dan wel een steenbok, maar hebt meer weg van een bezige bij. Jij wil dingen doen, zo veel mogelijk en zelfstandigheid is jouw trademark. Een kat heeft niet te veel zorg nodig en kan haar plan trekken. Wanneer het jou uitkomt, wil ze misschien wel even komen knuffelen op de sofa, maar voor de rest hebben jullie gewoon graag samen een ochtendhumeur. 

BRON: Beautify.nl

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video