Vond jij ook dat Blake Lively al perfect was? Ze is nu 27 kilo afgevallen en showt haar lichaam op Instagram

Print
Vond jij ook dat Blake Lively al perfect was? Ze is nu 27 kilo afgevallen en showt haar lichaam op Instagram

Foto: Instagram blakelively

Twee zwangerschappen doen wat met een mens... Of dat zou je toch denken. Al had Blake Lively volgens ons altijd al een moordlijf, haar nieuwe foto op Instagram is echt wel W to the AUW!

Blake stak de haat-liefderelatie met haar post-zwangerschapslijf niet onder stoelen of banken. Na de geboorte van haar eerste kindje zei ze al het volgende op een Australische radiozender: “You see your body after having a kid and it’s beautiful because you just gave birth, but it’s also ‘Oh my god, this is not what my body looks like.' ” Ze schoot meteen in actie om in acht maanden tijd alle mamakilootjes kwijt te geraken. Met een drastisch dieet slaagde ze in haar opzet en was ze helemaal klaar voor de opnames van 'The Shallows'. 

 

Na de bevalling van haar tweede kindje vond Blake dat het opnieuw tijd was voor een stevige afvalprocedure. Deze keer wil ze het met de hulp van fitness coach Don Saladino doen. Het resultaat? 27 kilo minder en een (alweer) stralende Blake! 

Zo zag Blake eruit vlak na haar tweede zwangerschap: 

 

Met zo'n lichaam zouden wij alle sportactiviteiten voor de komende 12 maanden schrappen en 365 cheat meals in huis halen, maar daar dacht Blake zelf anders over. Zo ziet ze eruit na 14 maanden inspanning: 

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video