In de ontbrekende vlogbeelden geeft Pommeline toe: 'Ja, ik ben verliefd op Fabrizio'

Print
We hadden een sterk vermoeden dat de storm rond Pommeline en Fabrizio nog niet gaan liggen was en kijk: vandaag staat in weekblad Dag Allemaal Pommeline's kant van het verhaal te lezen en zet niet geheel toevallig plastisch chirurge Diana Gabriels de ontbrekende beelden uit haar vlog terug online. We kunnen dus wel stellen dat Pommeline verliefd is op Fabrizio.

Na een week vol speculaties kunnen we met zekerheid zeggen dat Fabrizio aan de basis van de breuk ligt tussen ex-Temptation Island-deelnemers Pommeline en Merijn. Voor wie zijn geheugen wil opfrissen gaat het als volgt: Pommeline weet Merijn in het vorig seizoen van Tempation Island af te snoepen van zijn vriendin Lisa. De twee leven happily ever after... voor een jaar toch. 

Want Pommeline wil nog wat extra CC aan humor, dus laat ze haar derrière volumineuzer maken door plastisch chirurge Diana Gabriels. Die laatste verleidt Pommeline om deel te nemen aan haar vlog, waarin de ravissante blondine toegeeft verliefd te zijn op Fabrizio. Al staan die beelden maar even online voor die vakkundig weggeknipt worden. Ondertussen maakten Pommeline en Merijn op hun Instagrampagina's bekend niet langer een koppel te zijn. En hier zijn we dan...

 

 

Sometimes you win, sometimes you learn. ?

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière ©? (@pommelinetilliere) op

 

Hoewel Pommeline het gerucht verliefd te zijn op Fabrizio in alle talen ontkent in Dag Allemaal, hoor je haar vanaf 12:27 in de vlog duidelijk bevestigen verliefd te zijn op Fabrizio. Tijdens het kijken naar 'Temptation Island' krijgt Pommeline het halverwege de aflevering moeilijk en barst ze in tranen uit. 

"Ik vind het moeilijk om daarnaar te kijken", hoor je de ex-verleidster zeggen. Waarop Diana aan Pommeline vraagt of het is omdat ze nog steeds van Merijn houdt, maar wel op 'hem' verliefd geworden is. De 'hem' slaat duidelijk op Fabrizio aangezien de verleider net op dat moment aan het woord is op tv. 

"Het is daarom dat ik zo weinig zeg over hem, omdat ik dat wat raar vind", biecht Pommeline op. Diana vraagt nog of er al iets gebeurd is tussen haar en Fabrizio, wat Pommeline vrijwel meteen ontkent. Tot slot maakt de blondine ook nog duidelijk dat Merijn wel degelijk degene is die een punt achter hun relatie zette.

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video