Heet van de naald! Temptation Island-verleidster Yana Daems onthult reden vroegtijdig vertrek

Print
Heet van de naald! Temptation Island-verleidster Yana Daems onthult reden vroegtijdig vertrek

Foto: showbizzsite.be

Heb jij ook al horen waaien dat één van de acht 'Temptation Island'-verleidsters, namelijk Yana Daems, vroegtijdig het mannenresort in Thailand verliet? De goedgebekte verleidster met haar ‘670 cc aan humor’ onthult - na allerlei roddels en fake news - nu eindelijk zelf de échte reden. Benieuwd?

“Ik mag jullie eindelijk vertellen waarom ik ‘Temptation Island’ vroegtijdig wou verlaten”, zo begint de videoboodschap die de verleidster op haar privé Instagram-account plaatste. Ze wilde duidelijk maken dat het initiatief volledig van haar kant kwam, en legt daar dus ook de nadruk op. De reden was (naar eigen zeggen): “Gewoon omdat ik mij daar totaal niet amuseerde. Ik verveelde mij daar echt. Het was totaal mijn ding niet. Ik vroeg mij echt af: ‘What the f*ck am I doing here!’ Echt."

In de video vertelt ze dat alle andere geruchten bullshit zijn, dat we niets anders dan haar eigen woorden moeten geloven. Daar voegt ze ook nog eens aan toe: "Dus stop er gewoon mee met al die dingen te verzinnen, want het trekt op niets!”. Door het verlies van iemand zoals Yana, met een toch wel héél opzichtige boezem, zullen de zeven overblijvende verleidsters extra hun best moeten doen om de mannen op het verkeerde pad te brengen...

Bye Yana! Jeremy zal je alvast missen, maar Vanessa niet echt.

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video