Water en vuur, maar dolverliefd? Dan is dit hét perfecte valentijnscadeau voor jullie

Print
Water en vuur, maar dolverliefd? Dan is dit hét perfecte valentijnscadeau voor jullie

Foto: Atelier Rebul

Zijn jullie zo'n koppel dat niet bij elkaar hoort volgens onderzoek, jullie horoscoop of jullie ouders, maar in werkelijkheid twee handen op één buik zijn? Zoek dan niet verder naar een valentijnscadeau, want de parfumcollectie 'Mélange Parfait' van Atelier Rebul combineert ongebruikelijke geuren die zes harmonieuze parfums vormen. Een beetje zoals jullie relatie dus.

Atelier Rebul lanceerde een nieuwe parfumcollectie, die rijke en diverse ingrediënten van de natuur combineert die eerder vreemd lijken, maar wanneer ze samenkomen, zes verfijnde en gebalanceerde parfums creëert.

Mélange Parfait bestaat uit zes unieke parfums, waarvan drie met een eerder vrouwelijk karakter, en drie met een meer mannelijke toets. Denk bijvoorbeeld aan de verfijnde geur van de mimosa bloesem, gecombineerd met een subtiele basis van wit hout. Of een boeiende, kruidige en zachte houten geur van oregano, sandelhout en amber.

Voor een flesje van 100 ml betaal je 60 euro. Iedereen die een Atelier Rebul-winkel binnenstapt krijgt persoonlijk advies van een consulente zodat je met producten huiswaarts gaat die jou op het lijf geschreven zijn, of het perfecte valentijnscadeau.

Ga voor meer info naar www.atelierrebul.com, of neem een kijkje in één van de vestigingen in Hasselt, Leuven, Antwerpen, Brugge, Gent en Charleroi.

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video