Met deze seksstandjes beleef je op Valentijn de beste seks van je leven!

Print
Met deze seksstandjes beleef je op Valentijn de beste seks van je leven!

Foto: shutterstock.com

Seksstandjes zoals 'missionaris' en 'doggy-style' zijn alombekend, maar het kan nooit kwaad wat te experimenteren tussen de lakens. Zeker niet op Valentijn! Kamasutra kent veel (en soms uiterst acrobatische) soorten houdingen. Iets kiezen uit dat brede aanbod kan moeilijk zijn... Daarom helpen wij je maar al te graag. Wij zetten voor jou en je geliefde zes creatieve seksstandjes op een rij.

1. Nummer 8

Voor het eerste standje van deze reeks heb je direct al wat kussens nodig! De vrouw plaatst twee kussens onder haar onderrug, waarna de man bovenop haar gaat liggen. Nu is het aan hem om achtvormige bewegingen te maken waardoor zijn penis, dankzij de circulerende bewegingen, haar vagina prikkelt. Dit gebeurt terwijl zijn schaambeen tegen haar clitoris wrijft. Goed voor twee keer meer orgastisch plezier dus!

 

2. Snow Angel

Let it go... de koude titel misleid je zeker en vast, want dit standje krijgt iedereen opgewarmd. Het lijkt erg op de missionarispositie, maar jullie liggen wat anders. Het is niet al te moeilijk, maar we garanderen je: dit gevoel heb je nog nooit meegemaakt! 

Tip: pak zijn billen vast om zijn bewegingen te coördineren voor een optimaal gevoel.

3. De hemelse trap

Zoals de naam het zegt, bevinden jullie je hiervoor niet in bed. Turn up the heat (en dan bedoelen we niet de chauffage) en ga naar de trap. De vrouw knielt op een traptrede neer, terwijl de man een paar treden lager achter haar ook knielt en haar langs achter penetreert. Probeer als man zo dicht mogelijk tegen haar aan te kruipen, terwijl zij zich vasthoudt aan de trede boven haar of aan de trapleuning.

 

4. G-kracht

Dit standje vereist veel kracht van de man. Zij draagt namelijk alle controle over aan hem. Hij zit op z'n knieën, zij steunt op haar bovenarmen en nek en brengt haar gehele lijf omhoog. Zit de vrouw juist, dan pakt hij één van haar voeten vast (voor extra balans) en werkt hij zijn penis bij haar naar binnen.

Conclusie: hij heeft perfect uitzicht én een hand vrij om je clitoris van wat extra liefde te voorzien. May the force be with(/in?) you!

 

5. Lapdance standje

Tijdens dit minder bekende seksstandje ligt de man op zijn rug terwijl de vrouw boven op hem zit. In plaats van op en neer gaan, gaat ze van voor naar achter. Dit standje kunnen jullie ook op een stoel doen in plaats van in bed (zie foto).

Let op: De vrouw mag niet te ver naar achter gaan, dit doet namelijk pijn aan zijn penis.

 

6. Keukenprinses

Hiervoor ga je best naar de keuken, omwille van de naam van het standje én omwille van de aanwezige speeltjes in de koelkast: slagroom, chocoladesaus en ijsblokjes. Hoe werkt het dan? Zij zit op het aanrecht en haar benen wikkelen om zijn middel (die recht voor haar staat) terwijl zij zichzelf met haar armen ondersteunt.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video