Stromae gespot met nieuwe coupe en de meningen zijn verdeeld

Print
Stromae gespot met nieuwe coupe en de meningen zijn verdeeld

Foto: Photonews

Paul van Haver, beter gekend als Stromae, staat naast zijn muziek ook bekend voor zijn excentrieke stijl en zijn Jacques Brel-manier van optreden. Tijdens zijn optredens zag de 33-jarige 'Alors On Danse'-zanger er altijd afgeborsteld uit. Doorheen zijn carrière groeide zijn liefde voor mode en besloot hij zijn eigen modecollectie uit te brengen. Al ziet Stromae er heel wat sjofeler uit op recente foto's en heeft de zanger een nieuwe opmerkelijke coupe.

De zanger kampt met bipolariteit en werd daarbovenop ook nog eens ziek door malariapillen. Daardoor besloot hij niet alleen zijn haar te laten voor wat het was, maar bleven ook de kenmerkende polo's in zijn kleerkast hangen.

Het nieuws over zijn nieuwe look raakte niet bekend door middel van een interview of event waar hij te gast was, maar via een fan die Stromae tegen het lijf liep. De fan verspreidde de beelden via Instagram en die lokten al snel verdeelde meningen uit. "Hij ziet er nu als crapuul uit", "Stromae gaat Bruce Jenner achterna." of "Jezus, wat lelijk." Maar ook "Mogen we ons haar niet meer laten groeien, of wat?". 

 

 

De artiest herstelt nog steeds van de inzinking die hij kreeg na het gebruik van malariapillen. Deze pillen, die hij al neemt sinds 2015, zijn de reden waardoor hij zijn tour door Afrika moest annuleren. Zelf vertelde hij dat hij zeer uitgeput en gestresseerd was. Ook gaf hij toe dat het er wel zat aan te komen, maar dat het geneesmiddel alles zo heeft versneld dat hij paranoïde werd. Hij besloot om van onze radar te verdwijnen. Tot nu dan.

Wij zijn alleszins blij dat hij weer terug is en zich zo te zien wat beter voelt, maakt niet uit met welke look!

 

A day well spent when it’s shared with @stromae ??

Een bericht gedeeld door Nana Aliyeva (@alievanana) op

 

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video