Designertassen aan -80% korting scoren? Dan moet je naar deze tweedehands sale!

Print
Designertassen aan -80% korting scoren? Dan moet je naar deze tweedehands sale!

Foto: Labellov

Ben je dolgelukkig wanneer je een paar schoenen aan de helft van de prijs weet te scoren? Zijn Louis Vuitton of Delvaux voor jou de perfecte eyecandy? Begin je spaarvarkentje maar aan te dikken en omcirkel 16 en 17 maart in je agenda, want dan houdt Labellov naar goede gewoonte haar grote Designer Super Sale!

Labellov zwiert in het weekend van 16 en 17 maart de deuren van haar Antwerpse showroom open voor shoplustige pleegouders. Ahja, want niet onbelangrijk: het gaat hier over tweedehands tassen en accessoires die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. Maar we moeten je niet vertellen dat 'vintage' in deze context des te waardevoller is! 

Bij Labellov, een webshop waar tweedehands designerschatten op worden verkocht, scoor je de grootste merken aan kleine prijzen. Maar voor hun super sale doen ze daar graag nog een schepje bovenop. Lees: kortingen tot -80%! Nieuw dit jaar is ook dat er extra veel designer kleding en schoenen te vinden zullen zijn, maar énkel in de fysieke winkel en dus niet online. SPANNEND!

Je hebt dus nog een week om de prestaties van je muisvinger te verbeteren of een spurtje te oefenen, want de uitverkoop vindt zowel online als in de showroom plaats. Heb je zelf nog een exemplaar in je kast liggen die je van de hand wil doen, dan kun je 'm diezelfde dag laten schatten door experts.

Praktisch:
zaterdag 16 maart 11u - 16u
zondag 17 maart 11u - 16u

GRATIS TOEGANG
Verlatstraat 15, 2000 Antwerpen.
www.labellov.com

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video