What to wear? Deze trend moet je zeker uitproberen volgens je horoscoop

Print
What to wear? Deze trend moet je zeker uitproberen volgens je horoscoop

Foto: Stylecaster

Lees jij af en toe eens je horoscoop? Of ben je écht een toegewijde astrologische volgeling? Meer en meer vrouwen raadplegen astrologie om hun leven vorm te geven. Regelmatige horoscopen worden meestal gebruikt voor dingen die dagelijks van belang zijn, zoals je carrière, gezondheid of liefdesvragen. Maar wie zegt dat jij, een echte fashion freak, deze horoscoop niet kan gebruiken om je eigen uiterlijke stijl te vormen?

Ruby Warrington, een zeer gewilde Britse journalist, speelt in op jouw gedachten.
Hij specialiseert zich al bijna vijf jaar op dit specifieke gebied.

Laten we kijken hoe jouw geboortedatum jouw boodschappenlijst bepaalt:

 

RAM: ROOD

Ben je een ram, dan ben je niet bang van avontuur en ga je bijgevolg geen uitdaging uit de weg. Opgemerkt worden vind je nodig om jezelf te onderscheiden van de menigte. Daarom is de kleur rood de perfecte trend voor jou, want het laat je er krachtiger en zelfverzekerder uitzien.

Zara - €12,95

 

STIER: BLING BLING SCHOENEN

Het motto van de stier is "omdat ik het waard ben". ‘Bling bling’ is een herinnering aan dat motto, waarnaar de stier kan grijpen in onzekere momenten. De shiny schoenen die nu hip & happening zijn, lijken wel speciaal gemaakt voor de stieren onder ons!

Essentiel - € 225,00

 

LEEUW: LUIPAARDJAS

Het leven is één lange catwalk voor de leeuw, die dol is op de spotlight. Bovendien is deze print een eeuwigdurende mode-industrie fave.

Monki - € 75,00

 

TWEELINGEN: LOGO T-SHIRT

Tweelingen, de grootste kletskousen van alle sterrenbeelden! Ze houden ervan om van alles als eerste op de hoogte te zijn. Slogan tees zijn dit seizoen de conversatiestarters en passen dus perfect bij dit sterrenbeeld.

Gucci - € 350,00

 

SCHORPIOEN: IN ONDERGOED NAAR BUITEN

Schorpioenen verleiden graag met hun sexy looks. Deze lingerie look heeft iets mysterieus en machtig, waarvan dit sterrenbeeld maar al te graag gebruik van maakt.

Asos, None The Richer - € 36,49

 

STEENBOK: GRIJS PAK

De steenbok staat bekend als het sterrenbeeld met de meeste ambitie. Als je een steenbok bent, ben je erg business-minded en een echte workaholic! Logisch dus dat een pak perfect in dit plaatje past.

Asos, J.O.A - € 114,86

 

BOOGSCHUTTER: KNIELAARZEN

Boogschutters zijn altijd onderweg en leven het leven GROOTS! Een paar pull-on boots zal de tijd die het kost om de deur uit te gaan minimaliseren en zal u toelaten om in het grote avontuur te racen.

River Island - € 120,00

 

VISSEN: BOHO-JURK

Hmmmm, nostalgie… Vissen denken graag terug aan het verleden en zien het leven door een roze bril. Dit sterrenbeeld laat alles op zich afkomen en gaat mee met de ‘flow’ van het leven. Vrouwelijke boho-jurken zijn daarom ook erg geschikt voor de vissen.

Urban Outfitters - € 39,50

 

WEEGSCHAAL: FLUWEEL

Voor de weegschaal moet het leven altijd ‘mooi’ zijn. De strakke fluwelen pakken van het seizoen zijn perfect voor deze relaxte maar toch diplomatische sterrenbeelden.

Monki - € 40,00

 

WATERMAN: VEREN

De waterman houdt er niet om in een hokje geduwd te worden. De veren zijn voor hen een manier om eigenzinnig uit de hoek te komen omwille van hun textuur en speelsheid.

Urban Outfitters, Charlotte Stone - € 120,00

 

KREEFT: COSY COAT

De comfort-liefde van de kreeft zorgt ervoor dat ze niks liever doen dan zich in beschermende lagen verstoppen. De gezellige jassen van het seizoen zijn ideaal voor de dagen dat deze sterrenbeelden liever niet uit hun schulp komen.

& Other Stories - € 175,00

 

MAAGD: STRIK EN STROPDAS

De maagd hecht veel belang aan details, aan de finishing touches, die de perfecte look geven. Ze houden van mooie strikjes en lussen die alles netjes houden, zowel op tassen als op schoenen!

Urban Outfitters - € 30,00

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video