Bewezen: je wordt in je hele leven maar drie keer verliefd

Print
Bewezen: je wordt in je hele leven maar drie keer verliefd

Foto: indiaearl.com

Sommige mensen geloven in de ware liefde, terwijl anderen ervan overtuigd zijn dat er meerdere dekseltjes op het figuurlijke potje passen. Volgens een publicatie in ‘Elephant Journal’ hebben beide groepen gelijk, want een persoon wordt in zijn leven slechts drie keer echt verliefd, waaronder één keer op de ware. We sommen ze even voor je op.

 

DE LIEFDE DIE GOED LIJKT

Dit is meestal je eerste grote liefde. Iemand waar je hoteldebotel verliefd op werd en bij wie alles rozengeur en maneschijn lijkt te zijn. Maar we blijken vaak gewoon slachtoffer te zijn van onze jeugdige naïviteit waardoor de roze bubbel vroeg of laat uiteen spat. Een erge pijnlijke breuk, maar achteraf ben je blij dat je de juiste beslissing hebt gemaakt.

 

DE LIEFDE WAARVAN JE WILDE DAT HIJ GOED WAS

Dit is de liefde die om de hoek komt kijken wanneer je hormonen op hol slaan. Je probeert die ‘bad boy’ om te scholen tot de perfecte schoonzoon, maar wordt keer op keer gekwetst. Uiteindelijk moet je eerlijk zijn tegen jezelf en inzien dat er geen toekomst in deze relatie zit.

 

DE LIEFDE DIE FANTASTISCH AANVOELT

Eind goed, al goed! Je zit in een relaxte relatie, wat een goede indicator is dat je eindelijk Mr. Right gevonden hebt. Je voelt je 100% op je gemak en ziet een toekomst samen. Toegegeven, het soms ook hard werken. En ja, er zijn weleens ruzies. Maar toch weten jullie beiden dat het goed zit tussen jullie. Yep, this is it!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video