Verrassend! Mannen zien vrouwen met deze haarkleur, kledingmaat en kleur ogen het liefst

Print
Verrassend! Mannen zien vrouwen met deze haarkleur, kledingmaat en kleur ogen het liefst

Foto: Isopix

Dacht je dat de ideale vrouw voor mannen een tengere blondine was met een volle boezem? Think again! Volgens social media- en datingwebsite Bandoo vallen mannen op vrouw met deze haarkleur, kledingmaat en kleur ogen. En nee, het is niet blond en ook geen maatje 34...

Grote ogen, volle lippen, lange lokken... Er zijn zo van die dingen waar mannenharten meteen sneller van gaan slaan. Maar blijkt dat we het merendeel al die jaren mis hadden. Uit het Britse onderzoek dat Bandoo voerde bij 2000 mannen werd eindelijk alles duidelijk: blondes DON'T do it better. Bijna 62% van de ondervraagde mannen vind donker haar het aantrekkelijkst. Uiteraard kiest de resterende meerderheid (29,2) voor blond en heeft 8,8% een zwak voor redheads.


In welke ogen mannen het liefst kijken? Een paar helderblauwe ogen als het kan. De tweede kleur in het rijtje is bruin, gevolgd door groen. Maar het opvallendste van allemaal is misschien wel dat de meeste mannen aangaven helemaal niet gelukkig worden van een vrouw met maatje nul. Geef 38,8% maar een vrouw met maat 40/42. Maar een kleine elf procent van de mannen koos wel degelijk voor maat 34/36. Laat dat dieet dus, en wie weet sla je zo een man aan de haak!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video