Uh oh! Volgens onderzoek gaan mannen met dit sterrenbeeld het vaakst vreemd

Print
Uh oh! Volgens onderzoek gaan mannen met dit sterrenbeeld het vaakst vreemd

Foto: Shutterstock

Vraag misschien toch eerst even naar zijn verjaardag wanneer hij je mee op date vraagt, want uit onderzoek is gebleken dat er wel degelijk een link bestaat tussen het sterrenbeeld van mannen en de kans dat ze vreemdgaan.

Datingwebsite Gleeden, waar je terecht kunt om buitenechtelijke avontuurtjes te regelen, legde zo'n twee miljoen gebruikers op de rooster. En wat bleek? Boogschutters zijn de grootste scheefpoepers - pardon our French. Die pijl en boog staat dus niet symbool voor Cupido, maar de jacht naar een nieuwe liefde. Het passionele en rebelse karakter van een Boogschutter (21 november - 21 december) helpt de zaak natuurlijk niet.


Tweelingen rijden ook weleens een scheve schaats. Ze zijn van nature erg open-minded en echte thrillseekers. De derde plaats wordt dan weer ingenomen door de Ram. Die zou snel last hebben van de dagelijkse sleur en ergens anders de spanning op gaan zoeken.

Maar hé, op iedere regel bestaan er wel enkele uitzonderingen. En in dit geval gokken wij op een heleboel. Dus verban je lief nog niet meteen naar de zetel vanavond!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video