Yoga met Eva Daeleman: met deze yoga-oefeningen heb je gegarandeerd een goede nachtrust

Print
Eva Daeleman hielp ons het afgelopen jaar al van rugpijn af, demonstreerde hoe je klaarwakker kunt zijn in twee minuten en trakteerde ons op een snelle workout om het lekker warm van te krijgen. En dat allemaal aan de hand van de leukste yoga-oefeningen. Voor onze detoxmaand is ze helemaal terug, en deze keer helpt ze ons te slapen als een roosje.

Iedereen weet hoe belangrijk onze beautysleep is, maar ook hoe snel we er te kort hebben. Ruil dat wrikkelen en wroeten in voor een paar yoga-oefeningen die je voor het slapengaan uitvoert, en je zult niet alleen snel in slaap vallen, maar ook een goede nachtrust hebben. Namast'ay in bed!

Ben jij door Eva Daeleman stilletjes aan een echte yogi aan het worden? Dan heb je natuurlijk de gepaste kledij en attributen nodig. En die kosten dankzij Lidl gelukkig geen fortuin! De comfortabele yogabroek die Eva in het filmpje aan heeft, kun je vandaag bestellen en haal je al in huis voor maar 7,99 euro. Maar Lidl heeft ook yogamatjes, zitkussens en sporttopjes in verschillende kleuren. 

Alle yoga-artikelen zijn te koop via lidl-shop.be of in één van de winkels. Snel zijn is de boodschap!

1. LIDL - CRIVIT sportbeha light-level (€ 5,99) | 2. LIDL - CRIVIT sportbroek voor dames (€ 7,99) | 3. LIDL - CRIVIT sportshirt met lange mouwen (€ 7,99) | 4. LIDL - CRIVIT yoga-accessoires (€ 4,99) | 5. LIDL - CRIVIT yoga-accessoires (€ 4,99) | 6. LIDL - CRIVIT yogamat (€ 6,99) 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video