't Is begonnen! Megan uit 'Temptation Island' is goed bevriend met één van de verleidsters

Print
't Is begonnen! Megan uit 'Temptation Island' is goed bevriend met één van de verleidsters

Foto: VIJF

Vanaf donderdag 1 februari kunnen we weer voluit genieten van 'Temptation Island', wat betekent dat het jachtseizoen officieel geopend is. Flair.be vond alvast een eerste merkwaardige link tussen één van de koppelhelften , Megan, en een rondborstige verleidster.

De naam Megan zou al een belletje moeten rinkelen bij wie het Temptation-nieuws op de voet volgt. De Oostendse wederhelft van Kevin is niet enkel amper 18 jaar, maar werd al verschillende keren bedrogen door haar 'grote liefde'. Dus nam ze onder het motto ‘oog om oog, tand om tand’ wraak door Kevin op zijn beurt de loef af te steken met een andere man. Velen schatten de slaagkans van deze relatie dan ook zéér klein in. Al heeft Megan wel een troef in het spel. 

Op haar Facebookprofiel spot je de brunette meer dan eens samen met Yana, één van de verleidsters die dit jaar zoveel mogelijk hartjes zal proberen te breken op het andere eiland. Een geheime spion in Thailand, dat is natuurlijk wel handig als je wil weten wat je vriendje allemaal uitsteekt met de single ladies.

(Bron beelden: Facebook)

 

Mocht je de rondborstige verleidster niet meteen spotten op de foto's is dat omdat Yana flink wat afgevallen is de laatste jaren. Dat postte zelf al op haar Instagrampagina met een voor- en na-foto, waarop ze volgens ons de 'spitting image' is van Alison uit Pretty Little Liars!

(Bron beeld: Instagram/Yana Daems)

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video