Zien! 'Bartel in het Wild' komt binnenkort terug op de buis en Jani mag de spits afbijten!

Print
Zien! 'Bartel in het Wild' komt binnenkort terug op de buis en Jani mag de spits afbijten!

Foto: VIER

Het is bevestigd, we kunnen uitkijken naar een nieuw seizoen van 'Bartel in het Wild', waarin de stoere bink zes duo's bekende Vlamingen opnieuw laat proeven van de ultieme natuurbeleving. En niemand minder dan onze Jani maakt deel uit van het eerste duo dat het luxeleven 72 uur vaarwel moet moet zeggen om te overleven in een stukje ongerepte natuur!

Jani is ondertussen al wat gewoon na zijn eigen programma 'Jani gaat', waarin hij keer op keer op de proef gesteld werd. Al gaat het in dit programma allemaal nog een stapje verder. Denk: een klein rantsoen, geen slaapplek, geen reiskoffer met luxeproducten. Back to basics dus.

Zijn compagnon tijdens dit avontuur is voetbalster Imke Courtois. Voor haar begint de uitdaging al op de luchthaven wanneer ze haar vlieganst moet overwinnen, want de vlucht gaat richting het godvergeten eiland Panama

Heb je om een heel goede reden het eerste seizoen gemist, of wil je je geheugen wat opfrissen? Bekijk de aflevering dan opnieuw via vier.be. Wanneer het nieuwe seizoen begint, is nog niet bekend. 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video