Dit toestelletje moét je hebben als je binnenkort met de wagen op skivakantie vertrekt!

Print
Dit toestelletje moét je hebben als je binnenkort met de wagen op skivakantie vertrekt!

Foto: Shutterstock

Wie ooit al gaan skiën is, zal ongetwijfeld weten dat er voor vertrek met de wagen een heus spelletje Tetris aan voorafgaat. En aangezien je skilatten of een snowboard helaas nog steeds niet kunt opplooien, moeten we op een andere manier plaats winnen. Samen met Lidl vonden wij de oplossing!

Wees gerust fashionista's, we gaan niet opperen om enkele outfits thuis te laten. Ook wij weten hoe belangrijk die Instagramlikes zijn. De oplossing zit 'm in het eten dat we vaak meenemen om geld te besparen. Die maaltijden stoppen we maar al te graag in 101 verschillende potjes die heel wat plaats innemen. Verleden tijd vanaf nu...

Lidl verkoopt dit weekend een ieniemini handvacuümmachine. Je stopt je maaltijd in één van de zakjes en trekt met het apparaatje alle lucht eruit. - Yep, zelfs lucht mag geen onnodige plaats innemen - Je bespaart er niet enkel hopen plaats mee, maar je maaltijden blijven vaak ook twee keer zo lang vers! En bij de terugkeer zit je niet nog eens met al die lege potjes opgescheept. Ha!

De handvacuümmachine is dit weekend te koop via lid.be of in één van de winkels voor maar 16,99 euro. Ook na je skireis zal dit hoogstwaarschijnlijk je beste buddy in de keuken worden. Je kunt er bijvoorbeeld niet enkel kant-en-klare maaltijden in kwijt om in te vriezen of de aroma's te bewaren, maar ook verse groenten en fruit twee keer zo lang vers mee houden. Wedden dat die restjes vanaf nu niet meer in de vuilnisbak terechtkomen. Verpak ze vacuüm en gebruik ze op eender welk tijdstip in een ander gerecht.

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video