5 vooroordelen over ‘Weight Watchers’ rechtgezet

Print
5 vooroordelen over ‘Weight Watchers’ rechtgezet

Foto: Shutterstock

De naam ‘Weight Watchers’ roept soms vooroordelen op bij mensen. Dat het oubollig is, het gebaseerd is op achterhaalde voedingsinzichten en iedereen op de cursus te horen krijgt hoeveel je weegt. Helemaal niet waar! Wij zetten de vijf grootste vooroordelen op een rijtje en vertellen je hoe het er echt voor staat.

 

De cursus is een clubje voor (oude) vrouwen

Nee hoor, alle leeftijden zijn vertegenwoordigd en ook steeds meer mannen weten de weg naar de cursus te vinden. Twijfel je nog? Ga dan gewoon eens een keertje naar een cursus bij jou in de buurt en oordeel zelf!

 

Op de cursus krijgt iedereen te horen hoeveel je weegt

Voor aanvang van de cursus kun je je laten wegen. Dit gebeurt op een uitermate discrete manier. Geen enkele andere cursist krijgt te horen wat jouw gewicht is. Tenzij je natuurlijk zo trots bent op jouw behaalde resultaat en het met iedereen wilt delen.

 

Het Weight Watchers programma is gebaseerd op achterhaalde voedingsinzichten

Weight Watchers volgt wetenschappelijke onderzoeken over gezonde voeding op de voet. We herzien daarom ook regelmatig ons programma, om dit te baseren op de meest recente onderzoeksresultaten. Het nieuwe Flex programma is hier het bewijs van. Nieuw is de lijst met meer dan 200 zero Points® voedingsmiddelen. Deze voedingsmiddelen hebben een puntenaantal van 0 en stimuleren je om hiervoor te kiezen. Denk maar aan magere yoghurt, tofu natuur, groenten, fruit, kip of vis. Bovendien kan je met de voedingsmiddelen uit de lijst heerlijke maaltijden klaarmaken.

 

Het programma is niet flexibel genoeg

Het nieuwe Flex programma geeft net voldoende flexibiliteit en gemak tijdens het afslanken. Je krijgt een dagelijks en wekelijks puntenaantal dat je vrij mag besteden. Krijg je je dagelijkse puntenaantal niet op, of wil je graag extra punten (SmartPoints® waarden) voor een restaurantbezoek of een verjaardagsfeestje in het weekend? Dan kan je dagelijks vier ongebruikte punten overdragen en gebruiken op een dag naar keuze. Het programma is dus zo flexibel dat gezond afslanken gemakkelijk wordt en dat het past bij iedere levensstijl.

 

Weight Watchers is oubollig

Het programma is juist gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en Weight Watchers werkt met gediplomeerde diëtistes. Weight Watchers volgt geen hypes op het gebied van afslanken, omdat ze geloven in een langdurig resultaat. Dat is hun kracht. Weight Watchers heeft leden die succesvol zijn afgeslankt van 18 jaar tot zelfs 75 jaar. Want uiteindelijk geldt ‘je goed willen voelen in je vel’ voor alle leeftijden.

Lees hier meer over het nieuwe Flex programma van Weight Watchers.

 


Weight Watchers is ook actief op social media.
Like onze Facebookpagina of volg ons Instagramaccount voor meer inspiratie over afslanken met Weight Watchers.

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video