Dit is de meest gepinde mascara van 2017 en wij zijn fan!

Print
Dit is de meest gepinde mascara van 2017 en wij zijn fan!

Foto: Instagram: Too Faced

De zoektocht naar de beste mascara is voor heel wat vrouwen een oneindige. Knipper eens met je ogen en er zijn er dan ook nog eens 100 bijgekomen. Gelukkig kunnen we - in plaats van alle reviews af te schuimen op beautysites - in gevallen als deze op onze mede-pinners rekenen. En als we Pinterest mogen geloven, steekt één mascara er met kop en schouders bovenuit.

'Better Than Sex' van Too Faced is de mascara die met de prijs voor meest gepinde mascara gaat lopen. Alleen al voor z'n naam zouden we het product in ons winkelmandje gooien. Of ie die ook waarmaakt, kunnen we niet met zekerheid zeggen. Maar de reviews over deze mascara leunen naar een 'ja'. Want zeg nu zelf: is er iets die een meer bevredigend gevoel geeft dan met ellenlange wimpers de deur uit te kunnen stappen? Juist ja...

 

De Too Faced-mascara werd ondertussen al meer dan 61.000 keer gerepind en vrouwen posten maar al te graag een voor- en na-foto van het resultaat. Het spannendste moet natuurlijk nog komen: de prijs. Met een prijskaartje van 23 euro is dit zeker niet de goedkoopste mascara. Voor wat hoort wat, natuurlijk. 

 

Hou je je portefeuille toch liever gesloten? Dan brengt deze spotgoedkope mascara waar het internet van in de ban was misschien relaas.

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video