Cute! Serena Williams' dochtertje is de jongste Vogue coverster ooit

Print
Cute! Serena Williams' dochtertje is de jongste Vogue coverster ooit

Foto: Instagram: serenawilliams

Wanneer je Alexis Olympia heet, weet je nu eenmaal dat er jou grootste dingen te wachten staan. Al moet de drie maanden oude dochter van tennislegende Serena Williams niet lang wachten. De kleine spruit schittert deze maand samen op de cover van Vogue, en is daarmee de allerjongste telg ooit die op de cover van het modeblad prijkt.

Op het februarinummer van Vogue deze keer geen (graatmager) model, maar een überschattig duo: Serena Williams en haar kleine spruit Alexis Olympia Ohanian Jr. Het is niet de eerste keer dat moeder en dochter samen op de cover pronken, maar Alexis is wel de jongste.

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine) op

 

In het tijdschrift zelf valt een uitgebreid interview met de tennisster te lezen over het moederschap en haar verdere carrière. Want ja, Serena is wel degelijk van plan om nog enkele Grand Slam-overwinningen binnen te halen. "Eerlijk gezegd vind ik het een aantrekkelijk idee om naar San Francisco te verhuizen en gewoon mama te zijn", vertelt Serena daarover. "Maar nu nog niet. Ik hoef het misschien niet meer te herhalen, maar ik wil nog meer Grand Slams winnen. Ik ben me jammer genoeg erg bewust van de recordboeken en het is geen geheim dat ik graag 25 Grand Slams zou willen winnen."

 

De 36-jarige Williams beviel op 1 september 2017 van en stralende dochter. Dat ze dolgelukkig is valt niet te betwijfelen, al bracht het moederschap ook wat uitdagingen met zich mee: "Niemand praat over de mindere momenten - de druk die je voelt, de ongelooflijke teleurstelling elke keer dat je de baby hoort huilen. Ik ben ik weet niet hoeveel keer ingestort. Of ik word boos over het huilen, daarna droevig omdat ik boos was, en dan voel ik mij schuldig. Waarom voel ik mij zo slecht als ik een mooie baby heb? De emoties zijn krankzinnig."

 

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video