Interieurwedstrijd: maak kans op interieurtips van Filip en Jani, én een bon van 2.500 euro van woonwinkel Morres

Print
Interieurwedstrijd: maak kans op interieurtips van Filip en Jani, én een bon van 2.500 euro van woonwinkel Morres

Foto: Morres

Heb jij ook een kamer in je huis die je niet on point krijgt? Interieurspecialist Filip Deslee & stijlgoeroe Jani Kazaltzis lossen het voor je op! Schrijf je snel in en maak kans op hun persoonlijke tips & tricks én een bon van 2.500 euro van woonwinkel Morres.

Ben jij uitgekeken op jouw woonkamer, bureau, slaapkamer…, maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? Neem dan deel aan onze Morres-interieurwedstrijd en wie weet krijg jij niet enkel persoonlijke tips & tricks van interieurstylist Filip Deslee en Jani, maar mag je ook 2500 euro spenderen aan alles wat in deze gigantische winkel te vinden valt. 


 

HOE GAAT HET IN Z'N WERK?

  • Vul hieronder je gegevens in, stuur ons foto’s van de kamer die zo dringend aan een make-over toe is en de reden waarom je die ruimte wil opfrissen.
  • Een jury bestaande uit interieurspecialist Filip Deslee, Jani en Morres kiest vier winnaars uit de inzendingen.
  • De winnaars krijgen na bekendmaking bezoek van Filip Deslee, die de kamer onder de loep neemt. Daarna worden de 'lucky bastards' uitgenodigd op 8 maart bij Morres in Hulst (Nederland, 20 min. van Antwerpen), waar opnames zullen plaatsvinden voor JaniTV.be. In de videos* zullen Jani en Filip tips geven aan de hand van nagebootste kamers. BELANGRIJK: winnaars moeten zich vrij kunnen maken op 8 maart voor de opnames.
  • Op het einde van de dag gaan de vier winnaars naar huis met een ton inspiratie én elk een Morres-waardebon van 2500 euro.
*de videos zullen verspreid worden via de kanalen van JaniTV en Morres.

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video