Jamie Dornan verrast ons met een muzieknummer voor de 'Fifty Shades Freed'-soundtrack

Print
Jamie Dornan verrast ons met een muzieknummer voor de 'Fifty Shades Freed'-soundtrack

Foto: Vanity Fair

Alsof Jamie Dornan aka Mr. Grey ons hartje nog niet genoeg in overdrive steekt, blijkt nu ook nog eens dat de man kan zingen! Vandaag raakte bekend dat de acteur een nummer ingezongen heeft voor de soundtrack van de laatste film uit de Fifty Shades-trilogie.

De soundtracks van de Fifty Shades-films zijn naar goede gewoonte een knap staaltje muziek. Dat werd nog maar eens bevestigd toen we vorige week verwend werden met het nummer 'For You' van Rita Ora en Liam Payne. Maar ook de vorige nummers 'Love Me Like You Do' van Ellie Gouldin en 'I Don't Want to Live Forever' van Zayn en Taylor Swift stonden bij heel wat fans in hun 'most played'-lijstje. 

 

En de makers voegen er voor het laatste deel van het saga nog een verrassing aan toe, namelijk een nummer ingezongen door Mr. Grey himself. Op nummer 20 van de tracklist staat ‘Maybe I’m Amazed‘ door Jamie Dornan, vermoedelijk een cover van Paul McCartney's versie. Een muzikale climax, ongetwijfeld. ;)

Al is het niet de eerste keer dat Jamie in een opnamestudio kruipt, de acteur had vroeger samen met een vriend een eigen band. Op Youtube zijn verder ook enkele nummers te vinden waarop de hottie zingt, zoals dit 'When I Go'. Voor het nummer van de soundtrack is het nog even op de tanden bijten tot 12 januari. 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video