Hebben! Dit zijn de 3 teddy coats die iedereen wil

Print
Hebben! Dit zijn de 3 teddy coats die iedereen wil

Foto: jenny.gr

Hij ging ontelbare keren over de toonbank, werd ettelijke malen gepind en staat op de wishlist van iedere fashionista: de teddy coat. Als er nog geen exemplaar in je kast hangt is het hoog tijd om het it-item van deze winter aan te schaffen. En we zetten je op goede weg, want deze vier betaalbare teddyjassen staan bovenaan het lijstje van bloggers & co.

HOE HET ALLEMAAL BEGON...
Laat het aan de grote namen over om een trend neer te zetten. Precies wat Max Mara deed toen het merk een model de catwalk opstuurde in een beige oversized fluffy jas. Moderedacteurs en bloggers waren meteen verkocht en het duurde dan ook niet lang voor de teddy coat op Instagram regeerde. Enig minpuntje: het prijskaartje van om en rond de 2000 euro. 

 

Een bericht gedeeld door Max Mara (@maxmara) op

 

Gelukkig kunnen we op momenten altijd rekenen op de high street-merken, die hun inspiratie maar al te graag bij de crème de la crème van de modewereld halen. Insert: talloze teddyjassen die in no-time in de winkelrekken hingen. En laat het duidelijk zijn dat fashionista's wel degelijk enkele favorieten hebben.

 

1. LES JUMMELES - TEDDY BEAR COAT

Een degelijke lookalike van de Max Mara-jas, en helemaal niet te prijzig ook. Voor 145 euro kan je je Instagramfeed opsmukken met foto's van deze heerlijk warm en knuffelbare jas. Perfect nu de echte winter in aantocht is.

 

 

Een bericht gedeeld door Annabel (@annabelpesant) op

 

 

 

2. H&M - TEDDY MANTEL

Voor de teddy coat van H&M is het ongetwijfeld meer dan eens tot een cat fight gekomen. Snel zijn was dan ook de boodschap toen deze winterjas van 89,99 euro begin deze winter in de winkelrekken belandde. Bloggers vielen er als een blok voor met als resultaat dat de jas dan ook uitverkocht was in no-time. En dat is ie helaas nog steeds, ondanks meerdere weesgegroetjes. 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Marina (@marinathemoss) op

 

 

3. CONTRASTERENDE IMITATIEBONTJAS

Voor wie het iets uitbundiger mag, surft nu meteen best naar Mango.com. De teddy coat met kleuraccent aan de mouwen vloog als zoete broodjes over de toonbank. En het wordt nog beter, want je koopt 'm in de solden al voor 49,99 euro!

 

 

 

Een bericht gedeeld door ? Verena ? (@verena_ahmann) op

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video