Model Candice Swanepoel krijgt bakken kritiek over zich heen omwille van 'te klein' babybuikje

Print
Model Candice Swanepoel krijgt bakken kritiek over zich heen omwille van 'te klein' babybuikje

Foto: Instagram: angelcandice

Victoria's Secret-model Candice Swanepoel deelde onlangs het heuglijke nieuws een tweede kindje te verwachten, maar krijgt nu de volle lading omwille van haar 'te kleine buikje'.

Eind december liet Candice Swanepoel heel wat monden opvallen toen ze op haar Instagram een foto postte van een beginnend babybuikje, en daarmee dus toegaf een maand eerder zwanger in de Victoria's Secret Show meegelopen te hebben. 

Geen vuiltje aan de lucht, tot het model onlangs samen met collega Doutzen Kroes in bikini in Brazilië gespot werd. Het regende commentaren zoals 'bag of bones, poor child' op social media, en dat terwijl niemand weet hoeveel maanden het model nu precies zwanger is. 

 

Dat we zelf stiekem een beetje jaloers zijn omdat onze 'foodbaby' er zelfs groter uitziet, geven we maar al te graag toe. Voor de rest niets dan liefde voor deze mom to be. We zouden ondertussen al moeten weten dat 'size' er niet toe doet. Geloof je ons niet, kijk dan eens naar de foto's van Sarah Stage bij wie na zes maanden zwangerschap nog geen buikje te bespeuren was. Het fitnessmodel zette reeds twee gezonde kinderen op de wereld.

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video