Dit zijn de vijf meest magische boatels ter wereld

Print
Dit zijn de vijf meest magische boatels ter wereld

Foto: Pinterest

Is het een vliegtuig, is het een vogel... En al zeker geen boot of een hotel? Wij laten jou graag kennismaken met een boatel! Som even alle heerlijkheden van het leven op, doe dit maal vijf en je weet exact welk gevoel je aan een vakantie op een boatel zal overhouden. Magische drijvende verblijven, here we come!

1. Le Pirate, Flores Labuan Bajo, (Indonesië)

Le Pirate ligt in een prachtige baai in Labuan Bajo de hoofdstad van Flores en beschikt over 10 basic hutten met gemeenschappelijke badkamer en toilet.

Elke hut is uitgerust met een eigen terras, privé hangmat en zwemtrap met directe toegang tot de azuurblauwe zee.
Een drijvend paradijs te boeken voor een topprijs.

PRIJS: vanaf 25 euro per kamer per nacht inclusief ontbijt

2. Yellow submarine hotel – Liverpool (UK)

Al eens geslapen in een echte vijfsterren-duikboot? Deze psychedelische Beatles-boot ligt, hoe kan het ook anders, in Liverpool.

Deze originele onderzeeër was het decor voor de film “the hunt of red october”. Het interieur komt recht uit de jaren '60 inclusief de gouden platen van de Beatles.In de boot is plaats voor 8 personen. Nodig al je vrienden uit en begin maar al te zingen: “We all live in a yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine”

PRIJS: vanaf 560 euro per nacht voor de hele boot (8 personen)

3. The Queen Mary- Long beach (Los Angeles)

Altijd al in zee willen gaan met Leonardo Di Caprio voor een Titanic ervaring? Kies dan voor een verblijf op The Queen Mary; een glamoureus gigaschip uit de jaren ‘30, maar dan zonder vervelende golven of een fatale ijsrots.

De passagiershutten zijn authentiek maar comfortabel en voorzien van originele kunstwerken. Léo here we come!

PRIJS: vanaf 90 euro per kamer per nacht

4. Making Waves Boatel – Toronto (Canada)

Dit unieke, drijvende hotel ligt in de haven van Toronto, op loopafstand van het centrum. Dit bed & breakfast boatel is een oase van rust op het water en toch de perfecte uitvalsbasis om Toronto te bezoeken.

De boot staat garant voor een milieuvriendelijk verblijf en heeft drie gastenkamers.

PRIJS: vanaf 157 euro per kamer per nacht

5. Lake View House Boats - Kerala (India)

In het zuiden van India kan je logeren in een authentieke Kettvallom. Deze sloepen hebben een lengte van maar liefst 25 meter. Vroeger deden ze dienst als vervoerschepen voor rijst, kokosnoten en andere grondstoffen. De boten zijn gemaakt uit planken die samengebonden werden zonder dat er een nagel werd gebruikt. Ze waren al een tijdje buiten gebruik maar enkele jaren geleden is er iemand op het lumineuze idee gekomen om deze schepen hun oude glorie terug te geven en ze om te toveren tot drijvende hotels.

Wij willen naar India!

PRIJS: vanaf 278 euro voor een familiekamer (tot 4 personen)

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video