Weight Watchers is in het 'Best Diets Report' uitgeroepen tot 'Beste Snel Afslankdieet'

Print
Weight Watchers is in het 'Best Diets Report' uitgeroepen tot 'Beste Snel Afslankdieet'

Foto: Weight Watchers

Dolle pret tijdens de feestdagen...tot we opnieuw op de weegschaal gaan staan en plots niet meer in onze nieuwe - soldenkoopje! - skinny jeans passen. Gedaan met lachen. Honderden soorten diëten passeerden al de revue, maar of ze echt werkten, blijft nog steeds de vraag. Gelukkig bestaat er zoiets als 'U.S. News & World Report'. Zij maken voor ons graag een ranglijst van beste beschikbare programma's. En wat blijkt? Weight Watchers staat daar flink aan de leiding!

Weight Watchers wordt opnieuw erkend door gezondheidsdeskundigen in de 2018 Best Diets-ranglijsten die vandaag bekend zijn gemaakt door U.S. News & World Report – het jaarlijkse dieetrapport van U.S. News, het twee na grootste nieuwsmagazine van de Verenigde Staten.

Weight Watchers stijgt onder meer naar de 3e plaats in de categorie ‘Beste diabetesdieet’ (t.o.v. de 11e plaats in 2017). De ranglijst ‘Beste diabetesdiëten’ evalueert dieetprogramma’s op basis van hun vermogen om de ziekte te voorkomen en onder controle te houden. Recent onderzoek heeft de voordelen van de Weight Watchers-programma’s aangetoond voor zowel prediabetes als diabetes. De deelnemers aan de klinische proeven vertoonden significante verminderingen in zowel gewicht als bloedsuikerbeheersing.  

Weight Watchers kreeg ook een hoge erkenning in zes bijkomende categorieën:

  • 1e plaats voor ‘Beste snel afslankdieet’ voor het tweede jaar op rij sinds de categorie in 2016 werd toegevoegd
  • 1e plaats voor ‘Beste afslankdieet’ voor het achtste jaar op rij
  • 1e plaats voor ‘Beste commerciële dieetprogramma’ voor het achtste jaar op rij
  • 2e plaats voor ‘Gemakkelijkst te volgen’
  • 4e plaats voor ‘Globaal beste dieet’
  • 5e plaats voor ‘Beste gezondheidsdieet’

"Weight Watchers staat al bijna 55 jaar bekend als een programma dat de nieuwste wetenschappelijke inzichten toepast en deze werkbaar en leefbaar maakt voor onze leden. Wij zijn toonaangevend omdat ons wetenschappelijk gebaseerde programma consequent aanzet om gezonde gewoontes in het echte leven te integreren", zegt Gary Foster, Ph.D. en Chief Scientific Officer van Weight Watchers.

De opeenvolgende topposities van het Weight Watchers-programma stemmen overeen met klinische studies die al tientallen jaren de effectiviteit van het programma staven. Een studie in ‘The American Journal of Medicine’ (2013) toont aan dat je met de ondersteuning van Weight Watchers tot acht keer meer gewicht verliest dan wanneer je het alleen doet. Sinds de lancering van de Best Diets-ranglijsten in 2010 heeft Weight Watchers zijn programma verder ontwikkeld en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen inzake voeding en gedrag erin geïntegreerd. Hierbij houdt Weight Watchers rekening met hoe mensen hun leven willen leiden en helpt het hen om positieve en duurzame veranderingen in hun dagelijkse leven in te voeren, ongeacht waar ze zich binnen hun traject bevinden.

Meer informatie over de ranglijsten vindt u op Best Diets 2018.

 

Meest recente video's

Meer video