Wat we nog niet wisten over de K3'tjes: ‘Ik heb soms een beetje schrik van Gert"

Print
Wat we nog niet wisten over de K3'tjes: ‘Ik heb soms een beetje schrik van Gert"

Foto: Overal K3

Vanavond laten Hanne, Klaasje en Marthe zich op een andere manier kennen in het VTM-programma 'Overal K3'. Gastheer, Niels Destadsbader, nodigt namelijk niemand minder dan de grote baas, Gert Verhulst, en componist, Miguel Wiels, uit voor een gezellige eerlijke babbel. Twee belangrijke figuren in het leven van de meisjes. En daar komen we graag wat meer over te weten!

In de eerste aflevering van 'Overal K3' zagen we reeds een andere kant van de K3'tjes. En daar doen ze vanavond blijkbaar nog een schepje bovenop! 

Hanne, Klaasje en Marthe groeiden net als ons op als onschuldige kindertjes die 's morgens om 9u hun wekker zetten om naar Samson & Gert te kijken. En dan plots wordt die man hun grote baas. ‘Ik heb bij Gert hetzelfde gevoel als bij de politie: ik moet me gedragen. Ik heb er soms een beetje schrik van’, vertelt Hanne.

Die grote baas is voor Marthe zelfs nog meer, namelijk haar toekomstige schoonvader‘In het begin wilden Viktor en ik onze verliefdheid tegenhouden. Het leek ons te moeilijk om een relatie te starten. Maar we zijn verliefd, en dus zijn we er maar voor gegaan.’

En ook Miguel Wiels heeft een belangrijke rol in het leven van de meisjes. Hij componeerde al meer dan 200 liedjes - die wij allemaal al luidkeels hebben meegebruld onder de douche - voor het trio. Met Klaasje heeft hij een bijzondere band. Na de finale van 'K3 zoekt K3' verhuisde de blondine naar België en stond ze er plots alleen voor. ‘In het begin van K3 waren we vaak bij Miguel om liedjes op te nemen’, vertelt Klaasje. ‘Net als bij mij is zijn thuis een warm nest. Ik bleef na de opnames wat langer en mocht er mee aanschuiven aan tafel. Ik ben er ook een aantal keer blijven slapen.’

Na de eerlijke vragenronde is er ook het muzikale luik waar we énorm naar uitkijken. Klaasje kruipt samen met haar drie zussen achter de micro en zingt 'Count on Me' van Bruno Mars. Maar ook Gert en Niels zingen samen met de meisjes een klassieker. 

En dat allemaal vanavond om 20u35 in ‘Overal K3’ op VTM! 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video