8 tips voor een prachtige 'winter wonder'-outfit

Print
8 tips voor een prachtige 'winter wonder'-outfit

Foto: Fashions girl

Een 'winter wonderland' vraagt om een 'winter wonder'-outfit. Van top-tot-teen in het wit kan prachtig zijn, maar is niet altijd evident om te combineren. JaniTV zocht en vond voor jou enkele goede voorbeelden en geeft er gratis tips bovenop! Hierdoor schrijd jij binnenkort als een echte Snow Queen door de straten.

Een volledige witte outfit zorgt al voor de nodige bekijks dus compenseer dit door de kledij zelf wat casual te houden. Een losse witte broek combineer je met een paar hippe sneakers en een comfy gebreide trui. 

Wit bestaat in duizend verschillende tinten. Probeer eens enkele tinten en texturen in één outfit te combineren. Op die manier hou je het zacht en draagbaar zonder het winter-wonder effect kwijt te spelen. 

Speel in je outfit met verschillende lengtes. Een broek tot boven de enkels combineer je met een korte wollen trui en een knielange  mantel. Dit doorbreekt de uniformiteit van je witte outfit. 

Is  kleur te wat te veel (of te weinig) van het goeie voor jou? Speel met de klassieke combi black & white. Draag een lange, losse trui als jurk en breng wat contrast aan door die te combineren met kniehoge zwarte laarzen en een stoere tas. 

Voor sommigen is de zwart-wit combo wat te hard, zeker in de winter wanneer onze sun kissed tan slechts een vage herinnering is. Fleur je witte outfit dan op met aardse accenten zoals een bruine of camelkleurige jas. 

Of hou het gewoon heel erg simpel. Een skinny witte jeans, een klassieke sneaker en een warme coltrui. Comfortabel én stijlvol. 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video