White is the new black: 5 tips voor een prachtige 'winter wonder'-outfit

Print
White is the new black: 5 tips voor een prachtige 'winter wonder'-outfit

Foto: Her World

Een winter wonderland vraagt om een al even wonderbaarlijke witte outfit. Van top-tot-teen in het wit kan prachtig zijn, maar is niet altijd evident om te combineren. JaniTV zocht en vond voor jou enkele goede voorbeelden en geeft er gratis tips bovenop! Hierdoor schrijd jij binnenkort als een echte Snow Queen door de straten.

 

CASUAL DOES IT

Een volledige witte outfit zorgt al voor de nodige bekijks, dus compenseer dit door de kledij zelf wat casual te houden. Een losse witte broek combineer je met een paar hippe sneakers of flats en een comfy gebreide trui. 

 

 

 

MIX 'N MATCH

Wit bestaat in duizend verschillende tinten. Probeer eens enkele tinten en texturen in één outfit te combineren. Op die manier hou je het zacht en draagbaar zonder het winter-wonder effect kwijt te spelen. 

 

 

LAAGJES

Speel in je outfit met verschillende lengtes. Een broek tot boven de enkels combineer je met een korte wollen trui en een knielange  mantel. Dit doorbreekt de uniformiteit van je witte outfit. 

 

 

 

KLASSIEKE COMBO

Is een volledig witte outfit toch wat te veel van het goede voor jou? Speel dan met de klassieke combi black & white. Draag een lange, losse trui over een jurk en breng wat contrast aan door die te combineren met kniehoge zwarte laarzen en een opvallende tas. 

 

 

 

A PERFECT MATCH

Voor sommigen is de zwart-wit combo wat te hard, zeker in de winter wanneer onze sunkissed tan slechts een vage herinnering is. Fleur je witte outfit dan op met aardse accenten zoals een bruine of camelkleurige jas. 

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video