Spannend! In de nieuwste Riverdale-trailer zien we eindelijk de broer van Betty

Print
Het was even vloeken toen we afgelopen week beseften dat we de voorlopig laatste aflevering van Riverdale bekeken hadden. Maar we hebben iets om naar uit te kijken, want de makers laten ons niet met niets zitten. Zo krijgen we een trailer om even op onze lauweren te rusten en zien we in het vervolg van het tweede seizoen eindelijk de broer van Betty in zijn rol!

Insert Chic Cooper, de long lost brother van Betty en Polly. Lang wist Betty niet van zijn bestaan af, tot ze in het eerste seizoen ontdekte dat haar moeder Chic doodgedwongen had moeten opgeven toen Hal ontdekte dat ze zwanger was tijdens homecoming. Hal, Betty's vader, wilde dat Alice abortus pleegde, maar Alice besloot bij de Sisters of Quiet Mercy in te checken om van Chic te bevallen.

In de trailer zien we dan ook Betty en haar moeder al huilend in de auto zitten, nadat je even daarvoor Alice zag verkondigen dat ze haar zoon wil zien.

Chic Cooper zelf wordt gespeeld door Hart Denton, een relatief onbekende acteur waar ongetwijfeld heel wat tienerogen op gericht zullen zijn. 

Helaas is het dus nog even vingerbijten tot 17 januari, perfect om deze 18 kerstfilms te bekijken dus!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video