Breaking! Is de eerst mannelijke vrijgezel van 'Temptation Island' eindelijk bekend?

Print
Breaking! Is de eerst mannelijke vrijgezel van 'Temptation Island' eindelijk bekend?

Foto: Tijs Luyten

Eerder kwamen we al te weten dat Yana en Billie als vrijgezelle dames te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'. Aan de mannelijke zijde bleef het nog even stil. Tot nu! Volgens onze collega's van Flair zou Tijs Luyten (25!) uit Laakdal in september ook naar Thailand zijn getrokken om zijn mannelijke charmes in de strijd te gooien. Oh boy!

Deze gespierde kanjer houdt van fitness en feesten. Hoe kan het ook anders? En noemt zichzelf ook wel eens 'Vijftig tinten Tijs'. Dat belooft!

 

 

Waarom er geruchten zijn dat deze spierbundel volgend jaar te zien zal zijn op VIJF? Tijs deelde namelijk geen enkele foto op Instagram in de periode van 7 september en 6 oktober. En laat dat nu net ook de periode zijn waarin de opnames van 'Temptation Island' plaatsvonden. Daarnaast postte hij op Facebook volgende status: 

En een beetje later volgde dit:

Wel, wel, wel! 

Ook interessant om te weten is dat Temptation Tijs vroeger kampte met overtollig gewicht. In 2012 kreeg hij een gastric bypass - maagomleiding - en startte hij met een serieuze portie fitness. Well done, boy! 

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video