Ola! Is Justin Bieber van plan om Selena ten huwelijk te vragen?

Print
Ola! Is Justin Bieber van plan om Selena ten huwelijk te vragen?

Foto: justinbieber.nl

Je moet de laatste weken onder een steen geleefd hebben om niet te weten dat het - al dan niet - bekendste koppel terug samen is. En als we Jelena-fans mogen geloven, vraagt Bieber Selena Gomez binnenkort zelfs ten huwelijk. Toen een journalist hem aansprak over een mogelijke verloving, wakkerde Justin de geruchten alleen maar aan.

Justin Bieber werd op straat aangesproken door een reporter van de Amerikaanse entertainmentsite TMZ toen hij naar zijn auto wandelde. Wanneer die hem de vraag stelde of Justin Selena binnenkort ten huwelijk zal vragen, antwoordde de zanger met een gigantische glimlach. Meer hadden de fans niets nodig om een Justin X Selena-Pinterestbord aan te maken en alvast enkele trouwjurken uit te zoeken. 

 

Of er ook echt een trouw in 't verschiet zit, is helaas nog niet zeker. Wel gaf Justin in eerdere interviews al aan volledig klaar te zijn om in het huwelijksbootje te stappen: “Eerlijk? Ik wil graag een vriendin vinden. Serieus. Ik zou heel graag trouwen. Niet onmiddellijk, maar wel zo snel mogelijk.”

 

 

 

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video