Is Anastasia het nieuwe 'mooiste meisje ter wereld'?

Print
Is Anastasia het nieuwe 'mooiste meisje ter wereld'?

Foto: Instagram: anna_knyazeva_official

Felblauwe ogen, lang glanzend haar en een perfecte pony: de zesjarige Anastasia Knyazeva has it all. Ze wordt dan ook niet voor niets het mooiste meisje te wereld genoemd. En dat kunnen we niet tegenspreken. Meer nog, we zijn zelfs een beetje jaloers op de looks van deze prachtmeid.

Anastasia is de dochter van voormalig model Anna Knyazeva. Toen het kleine meisje vier jaar oud was, besloot haar moeder een Instagramaccount voor haar op te richten. Het duurde dan ook niet vooraleer Anastasia een gevolg - lees: bijna 600.000 volgers - had waar veel bloggers jaloers op zouden zijn. Verschillende media prijzen het meisje nu als 'mooiste ter wereld'. 

De Russische Anastasia treed zo in de voetsporen van Thylane Blondeau, die ondertussen al een jonge vrouw is en - spoiler alert - er met de jaren alleen maar mooier op geworden is. (Oordeel vooral zelf.

 

En het poseren lijkt de kleine meid als geen ander af te gaan. Haar Instagramaccount staat bol van prachtige foto's, en Anastasia haalde haar eerste modellencontract reeds binnen. Al is niet iedereen even opgezet met de populariteit van het meisje. Veel mensen vragen zich namelijk af of het wel een goed idee is om een kind model te laten zijn. 

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video