Geen zin in pijnlijke voeten? Dan zijn deze glittersneakers perfect voor de feestdagen!

Print
Geen zin in pijnlijke voeten? Dan zijn deze glittersneakers perfect voor de feestdagen!

Foto: Instagram: asphaltgold

De start van het nieuwe jaar gaat in heel wat gevallen gepaard met een heuse kater en een paar verschrikkelijke blaren van al dat dansen op hoge hakken. Maar niet als het aan Puma ligt - dat van die blaren tenminste. Het merk brengt voor de feestdagen drie paar glittersneakers op de markt, waardoor we onze hakken met veel plezier een avond vrijaf geven op oudjaar.

Tot in de vroege uurtjes staan shaken op de dansvloer zal dit jaar geen probleem zijn met de glittersneakers van Puma. En het ziet er nog fashionable uit ook! Nuja, veel overtuiging hebben we niet nodig om meteen onze credit card boven te halen. We hebben het hier tenslotte over de combo schoenen + glitters.

 

Al moet je natuurlijk wel nog de hartverscheurende keuze maken tussen 3 verschillende paren, telkens in het goud of zilver. Zo heb je Basket Strap Glitter Sneakers (met klittenband), Basket Heart Glitter Sneakers (uit leer en met extra grote veters) en Basket Platform Glitter Sneakers (all-over glitter, met gewone veters). Of je zet bij iedere tante een ander paar op je kerstwishlist, ha!

De prijs voor deze Puma-sneakers ligt tussen de 100 en 120 euro.

 

Meer over schoenen

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video