Glitterjurkjes, -broeken, -rokken of -topjes tijdens de feestdagen? Jani geeft vijf oerdegelijke tips!

Print
Glitterjurkjes, -broeken, -rokken of -topjes tijdens de feestdagen? Jani geeft vijf oerdegelijke tips!

Foto: Instagram | karenbritchick

Tijdens de feestdagen mag je die little black dress al eens een weekje rust geven. It's time to shine! En met de persoonlijke tips van Jani doe je dat dit jaar letterlijk en figuurlijk.

Net zoals vuurwerk, kan ook glitter tijdens de eindejaarsperiode niet ontbreken. Al willen we er natuurlijk niet als een discobal on speed bij lopen. Of erger, mensen koppijn bezorgen - dat doet de goedkope champagne wel. Dus klopten we bij Jani aan om voor een paar oerdegelijke stylingtips.

 

LAAT JE OUTFIT ER DUUR UITZIEN

Ook al scoor je een jurkje voor minder dan twintig euro, dat hoeft helemaal niets te betekenen voor de uitstraling van je outfit. Pailletten kun je er namelijk goedkoop of duur laten uitzien. Dat laatste doe je door de pailletten te combineren met rijke stoffen zoals fluweel, zijde, teddy,...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) op

 

 

 

ZOEK HET JUISTE EVENWICHT

De eyecatcher van je outfit zijn duidelijk de pailletten. Kies je voor een all-over glitteroutfit, laat de uitbundige accessoires dan achterwege. Hou ook je make-up en haar simpel. Een mooie krul of side-sweep is meer dan genoeg! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SilkFred.com (@silkfred) op

 

 

OPGELET MET PANTY'S

Veel vrouwen grijpen maar al te graag naar nylonkousen in de winter. Ben jij ook een fervente panty-drager, zorg dan dat je panty's exact hetzelfde kleur hebben als je benen. Of ga voor een zwarte panty met zwarte pumps om je benen te verlengen. Ben je wat onzeker omwille van de lengte van het kleedje? Dan lossen opaque panty's dat zo voor je op!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jimmy Choo (@jimmychoo) op

 

 

STRAAL ZELFVERTROUWEN UIT

Een volledige glitteroutfit schrikt menig vrouwen af, maar ook daar heeft Jani een oplossing voor. Wie namelijk één paillettenitem aantrekt, kan dat in haar voordeel gebruiken. Plaats de pailletten op de plaats waar je het meest fier op bent. Zo leid je de aandacht af van de lichaamsdelen waar je onzeker over bent. Heb je bijvoorbeeld brede heupen, kies dan een glittertopje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door T H E D R E S S U P (@thedressup_) op

 

 

 

GOUD OF ZILVER?

Ben je een warm type, grijp dan naar de goudkleurige items. Een koud type? Dan is het vanzelfsprekend dat jij beter staat met zilver. Al mag je van ons gerust valsspelen. Zolang je je er maar goed in voelt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sai De Silva (@scoutthecity) op

 

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video