Deze producten kochten we in 2017 allemaal op aanraden van een influencer

Print
Deze producten kochten we in 2017 allemaal op aanraden van een influencer

Foto: Shutterstock

Be a flamingo in a flock of pigeons. Deze quote hebben we allemaal wel al eens geliket op Social Media. Maar zijn we wel zo zeldzaam? Houden we er net niet van om geïnspireerd te worden door die hippe chicks die er altijd goedgekleed uitzien? BUSTED! Zeker als het aankomt op beautyproducten, laten we ons al eens graag overtuigen. Wat kunnen jullie van het lijstje schrappen?

1. Deep Cleansing Oil

De reinigende olie van het Japanse merk, DHC, rolde in 2017 maar liefst om de 10 seconden ergens ter wereld over de toonbank. Dat wij het meteen in huis hebben gehaald, spreekt vanzelf. En we waren lang niet de enige! *duizendenmeisjesknikkenbegripvol*

 

 

d a i l y e s s e n t i a l s Busy days working on so many new cool projects, I can’t wait to share more with you ??

Een bericht gedeeld door Axelle Blanpain (@styleplayground) op

 

2. Strapless BH

Een BH is niet meteen een beautyproduct, maar voor dit exemplaar maken we graag een uitzondering. Noem het gerust dé BH van 2017. Het internet en de daarbij horende Social Media stonden er vol van. En oja, ook de redactie liet zich overtuigen. Again. 

 

 

Loving my strapless and backless bra @sneakyvaunt so handy???? #sneakyvaunt #bra #backless #strapless #body

Een bericht gedeeld door Céline?? (@celineschh) op

 

3. Witte tanden

Droomde jij al altijd van wittere tanden? Dan was 2017 jouw jaar! Heel wat bloggers showden onophoudelijk verschillende manieren om je tanden @home te bleachen. Geef maar toe dat jij ook naar de winkel rende, op zoek naar de ware tandpastasmile! 

 

 

Make your smile the most beautiful of all with the Signal white now touch?? #signal #whitenowtouch

Een bericht gedeeld door Camille Botten, 19 (@camsbotten) op

 

4. Clinique

Influencers vielen dit jaar als een blok voor de producten van Clinique. Al was het alleen al maar voor hun prachtige look & feel! Yes, zeker Insta-proof! 

 

 

5. Essence Lash Princess mascara

Wedden dat deze mascara in jouw lokale Kruidvat is uitverkocht? Sinds enkele bloggers het wonderbaarlijke effect van dit goedje op internet gooiden, kon niemand zich bedwingen om het te kopen. €3,39 voor de lashes van je dromen? Onze voorraad is ingeslagen! 

 

 

6. Gezichtsmaskers 

Je hebt jezelf waarschijnlijk nog nooit zoveel gezichtsmaskers aangeschaft dan in 2017.Wel, het is niet jouw schuld. Me-time was dit jaar belangrijker dan ooit. Vandaar dat heel wat merken - en dus ook influencers - daarop hebben ingespeeld. Een merk dat we hierbij vaak zagen voorbijkomen is 'Glamglow'. Met hun speciale effectjes wisten ze namelijk menig hartjes te overtuigen! 

 

 

7. Wallen 

Ook mama's en hun happy kiddo's vinden steeds vaker hun weg naar Social Media. Geen wonder dat we dit jaar dan ook meer producten zagen verschijnen, gericht naar 'busy moms'. 

Al moeten we toegeven dat we als nog-geen-mama's van sommige producten ook wel fan zijn... #wallenforever 

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video