Jeuj! VIER laat de eerste beelden en muziek van Karen Damen's soloplaat op ons los

Print
We weten het ondertussen: er is wel degelijk leven na K3. Josje ging voor haar solocarrère, Kristel ontpopte zich tot manager van het nieuwe trio, en Karen heeft al verschillende televisieprogramma's achter de rug. Maar Damen had nog een andere droom: een soloplaat uitbrengen. Dat avontuur kunnen we binnenkort ook op ons scherm volgen. En VIER maakt ons al warm door de eerste noten van Karen's liedje op ons los te laten.

'Karen maakt een plaat' zal in 2018 te zien zijn op VIER. Het is een idee waar de rosse al van kindsbeen af mee rondloopt en steeds meer vorm begint te krijgen. 

"Ik liet me omringen door heel fijne mensen, zij snappen als geen ander wat ik bedoel en welke richting ik muzikaal uit wil. De plaat wordt wie ik ben en zoals iedereen dat vast wel zal beamen, kan dat zowel heel ingetogen en gevoelig zijn, als eigenzinnig en energiek".


Het full album zal in maart in de winkel liggen en om de spanning wat op te drijven, huurde Karen de volledige Lotto Arena af op 16 maart. Hoe de volledige plaat zal klinken, is tot vandaag nog een goed bewaard geheim. Maar Karen is alvast zo fier als gieter over haar eerste liedje.

"Het liedje is een opwarmer waar ik al heel trots op was, maar me nog meer deed glimmen van trots toen Tim Bran - de grote man achter London Grammar - dit nummer te horen kreeg en er meteen mee aan de slag wilde. Dat hij helemaal wild was van het nummer en het onder handen nam, dat had ik zelfs in mijn stoutste dromen niet durven hopen. Ook al begreep hij geen snars van de tekst."

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video