Yes way! Tijdens de volledige maand december kan je spotgoedkoop eten bij McDonald's

Print
Yes way! Tijdens de volledige maand december kan je spotgoedkoop eten bij McDonald's

Foto: 1 Design Per Day

Advent is dromen dat geld in overvloed zal komen. Of, oh wacht! Lazen we nu echt net dat je vanaf vandaag spotgoedkoop kunt gaan eten bij McDonald's? Zeker weten! En dat heeft allemaal te maken met de adventskalender van Mister Donald. Oh boy, we love you!

De fastfoodketen doet het weer. Een kalender waarachter elke dag een leuke actie of gigantische korting verdoken zit. We know, dit kan je eigenlijk niet missen! 

De McDonald's-adventskalender kan je openen in de app of op de website en staat boordevol leuke verrassingen. Zoals een Big Mac voor €1 of zakje friet met een sausje aan €1! 


*SPOILER ALERT* Hou je niet zo van verrassingen en plan je jouw bezoekjes aan je favoriete keten liever in? Klik dan gewoon hier en je ziet meteen alle kortingen! 

De gebruiker van pepper.com, die het lijstje met acties en kortingen deelde, geeft wel aan dat hij niet zeker weet of alles tot in detail klopt. Maar vorig jaar lekte de kalender ook en die bleek nadien helemaal te kloppen. Dusss...we zien jullie op 21 december voor...je-weet-wel aan 1 euro?!

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video