Oei! Evi Hanssen wordt met blauw oog op Instagram gespot

Print
Oei! Evi Hanssen wordt met blauw oog op Instagram gespot

Foto: Instagram: Evi Hanssen

Gelukkig kunnen we er je snel bij vertellen dat de foto fake is. Minder gelukkig is dan weer dat deze bewerkte foto van Evi Hanssen gebruikt wordt om anti-rimpelcrèmes te promoten. "Verschillende malafide sites gebruiken mijn smoel en naam om anti-rimpelcrèmes te promoten", schrijft de presentatrice zelf bij de Instagramfoto.

“Afgelopen week hebben heel wat mensen mij zowel via Facebook als Instagram aangesproken om te vragen of ik tegenwoordig reclame maak voor antirimpelcrème", legt Hanssen uit aan Nieuwsblad.be. "Ze hadden namelijk foto’s van mij zien opduiken op verschillende websites die onder meer gelaatscrèmes promoten. Maar voor alle duidelijkheid: ik heb aan geen enkele van die campagnes mijn gezicht verleend."

 

De foto verschijnt op louche websites om aan de hand van Evi's gezicht hun producten sneller aan de man te brengen. Blij is de presentatrice allerminst met de foto, daarom post ze hem op haar eigen Instagramaccount om goedgelovige mensen te waarschuwen. Zo zie je maar dat je nooit iets moet bestellen op dergelijke websites wil je wel degelijk iets in de bus ontvangen.


 

En net omdat het heel moeilijk is te traceren wie achter zulke websites zit, weet Hanssen nog niet of ze een klacht zal indienen. “Ik vrees dat zoiets onbegonnen werk is. Maar wees gerust: ik zal er niet van wakker liggen.”

Wij zijn alvast blij dat het om een bewerkte foto gaat, en Evi wel degelijk niet tegen een paal of erger gelopen is!

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video